reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,

złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

09 – froncia – drożność jajowodów
9/10 - cikulinka - IUI

11 - anula88 - laparoskopia
11 - froncia - test na wrogość śluzu
12- jolancik - beta hcg
13 – evelevel – monitoring cyklu
13 - Mikaaaaa – IUI
15/16 – evelevel – IUI
16 - anett96 – monitoring cyklu
17 - adunnia90 - beta hcg

Też... Obyśmy na urodziny dostały prezent w postaci pozytywnych testów... Ty już w tym tygodniu będziesz wiedziała czy ta IUI się powiodła.... Jakieś objawy?????

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Objawów jako takich brak... tylko czasem (od soboty) coś lekko zakłuje w podbrzuszu poza tym nic więcej, ale wmawiam sobie, że to za wcześnie by się doszukiwać typowo objawów ciążowych...
Jeśli teraz się nie powiedzie to następna iui dopiero w marcu :( a gdyby sie udało to miałabym we wrześniu najpiękniejszy prezent na 7 rocznicę ślubu :-) :)

Ostatnia edycja:
Objawów jako takich brak... tylko czasem (od soboty) coś lekko zakłuje w podbrzuszu poza tym nic więcej, ale wmawiam sobie, że to za wcześnie by się doszukiwać typowo objawów ciążowych...
Jeśli teraz się nie powiedzie to następna iui dopiero w marcu :( a gdyby sie udało to miałabym we wrześniu najpiękniejszy prezent na 7 rocznicę ślubu :-) :)
U mnie już będzie 8 rocznica i co rok marzę o takim prezencie

reklama
Robisz przerwę?

Obawiam się, że nie będe miała wyjścia.
Gdy podchodziłam do pierwszej - 2 dominujące pęcherzyki miałam po lewej stronie (iui na pękniętych) w grudniu też po lewej str (iui na nie pękniętych). Chciałabym w styczniu ale mój mąż zmienił prace (dziś jest pierwszy dzień) i na pewno nie dostanie urlopu, w lutym znowu pęcherzyki będą po lewej stronie więc wolałabym odpuścić i spróbować w marcu jak jajeczkowanie będzie z prawej strony. A poza tym kończy mi się ważność badań wirusowych, więc bym musiała porobić na nowo.

Do góry