Funia90
Fanka BB :)
Marcia wynik jest mega wow
moze to blizniaki ,wtedy podobno beta rosnie szybciej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet mi nie mów o zgadze... ja zakończyłam 3 tyg. etap zjem wszystko co zobaczę i każdą ilość i teraz etap chce mi się jeść 3 kęsy i już nie mogę zerzygam sięWitam u mnie dzis mega zgaga dokucza. Ale lepsze to nuz wiszenie nad wc jak w dwoch wczesniejszych ciazach. Co do luteiny, to nieatety tak sie zazwyczaj dzieje po tej dowcipnej dlatego ja poprosilam o doustna i problemu nie bylo. Tyle, ze ona nie jeat refundowana niestety. Spokojnej nocki.
Bedzie wszystko w porzadkuWitam szaloną porą ...
Wskoczyłam na 7 tydzień...lekki stresik - 2 dni do wizyty.
Lola szykujesz się do pracy ze mną ?
Miłego dnia i udanych wizyt dziewczynki !![]()
Tak strasznie mi przykroChcialam się z Wami pozegnac..Własnie poroniłam;(Straciłam moją ciąze;(Tak bardzo mi zle..Radosc byla taka krotka.Maz dostal pod choinke test ciazowy..mam nagrany filmik jak placze ze szczescia;(..
Zycze Wam spokojnych ciaz i szczesliwych rozwiązan!!!:*
Nimitii:*szkoda ze nie bylo nam dane sie blizej poznac.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Marcia wynik jest mega wowmoze to blizniaki ,wtedy podobno beta rosnie szybciej
Kochana wszystko bedzie ok.. Nic sie nie boj.. Bedzie w porzadku:*Hej dziewczyny dzisiaj miałam lekkie poranne plamienie takie jak koniec okresu już się boję... wieczorem idę prywatnie na usg...
A skonczylo sie czy nadal leci? To krwawienie czy plamienie?Jestem pewna.Krew poleciala jak okres i boli jak okres.Nie mam jak pojechac bo jestem sama z 2latkiem bez auta..
Milo ktory tydzien?Emzilka ale w sobote nie bylo zarodka ani cialka zoltkowego.U mnie to na pewno to;(poki co nie mam jak pojechac..maz w Holandii a rodzina w pracy