reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Haha też o tym pomyślałam. W rodzinie męża były bliźniaki, ale nie wiem czy to ma znaczenie. Jeszcze jest druga opcja. Słyszałam że beta rośnie szybciej przy dziewczynkach. Oby się to sprawdziło bo celowaliśmy w córkę :-)

Czekając na wynik bety dopadł mnie po raz pierwszy wilczy głód. Zjadłam kanapki z pasztetem z żurawiną, potem sałatkę z kurczakiem i brzoskwiniami, potem kawałek ciasta i nadal jestem głodna. Jeszcze mi został jogurt kawowy i kilka czekoladek Merci. I moje zapasy w pracy się kończą a sklepik już zamknięty. Najwyżej będę jeść chleb z masłem w nocy ;-)

No to moze rzeczywiscie blizniaki :) byle zdrowe :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Natuszka stworzyłaś posta giganta ;) Moja Julcia jest styczniowa, w środę ma urodzinki:)

Millo bardzo mi przykro:(
Pomodlę się byś już niedługo cieszyła się z mężem spokojną ciążą;*

Viki666 straszne nieszczęście Cię spotkało - tym bardziej życzę szczęśliwego rozwiązania!

Ja chciałabym jeszcze w pracy poczęstować koleżanki tortem na swoją trzydziestkę w czerwcu a potem na L4;)

Nevka wypróbuj może jakiś szampon dla dzieci na ciemieniuchę, myślę że jest szansa by pomógł;)

Ech mdłości mi się uspokoiły, ale jak już położę się do łóżka to czuję taką gulę gdzieś między gardłem a żołądkiem. Na razie najbardziej przeszkadza mi ten kaszel którego nie umiem doleczyć, niekiedy tak mnie rwie że aż brzuch boli.
Dziś gadałam małej o dzidziusiu i chyba się jej za bardzo spodobało, obawiam się że jutro opowie swojej prababci więcej niż bym chciała;)
A postanowilismy że powiemy rodzinie i ja w pracy po kolejnej wizycie, czyli za 2 tygodnie:)

No nic, idę spać bo o 5.40 trzeba wstawać;)
Dobranoc!

witam Was i dołączam do wrześniówek :) wg Om 4+2 . w czwartek i piatek robilam bete. ale planuje zrobić jeszcze jutro ,bo ostatni wynik to nawet niecałe 24 godziny były róznicy. wizytę u lekarza mam 24 stycznia . eh. będę czekać :)

CzarnaMadzia poplakalam się!Jak Ty to pieknie ujelas.Zapisalam sobie te slowa i bede je nosic w sercu.Bardzo Ci dziękuje!♡pytalas wczesniej.Pol roku sie staralismy.Wiem ze to niedlugo.Musze byc dobrej mysli.Musze synowi dac rodzenstwo przeciez.Dziekuje za wsparcie!

Cheebay dziekuje:**

Wszystkim Wam dziękuje!!

Anik dzis 7t0d ale w 6t5d nie bylo zarodka ani ciałka zółtkowego a wiedzialam ze owulacja sie nie przesunela.Nie nakrecajcie sie i nie stresujcie na zapas.Limit poronien uwazam za WYCZERPANY!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry