Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby były trzy serduszka to rozwalasz system forumJa miałam stymulację ...urosły 3 jajeczka i 3 pękły ...w rodzinie nie mam w ogóle bliźniąt
Ginekolog szukała trzeciego malucha [emoji14] bo przy 3 pękniętych jajkach wszystko jest możliwie ...
Który to będzie tydzień?Ach ciężko za Wami nadążyć [emoji14] haha.... U mnie zmiana planów.. wizyta na 26.01 o godz. 16. Odliczam 11 dni.![]()
Ja tez tak wciagam. Choć z natury jestem szczupła to w pierwszej ciazy przytylam 30kg w kolejnej 35kg a teraz już się boję bo jeszcze mam 5kg na plusie. Na szczęście te 30kg zgubiłam w 4 miesiaceI przyznam sie,że jestem potworem..
Ja wciagam wszystko i nic mnie nie mdli,zero odrzucających zapachówmi wszystko smakuje
dziś ugotowałam GAR ( nie mylić z garnkiem) grochowki i już jest na dnie trochę,ale spokojnie bo właśnie ciasto wstawiłam do piekarnika
chyba jestem jedyna tu co tak wpieprza wszystko co popadnie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wg ostatniej miesiączki 5tc + 3dc. Pewnie serduszka jeszcze nie będzie,ale się okazało, że on ma urlop później ;/...Więc pójdę wcześniej i później za 2tyg. dopiero ;(
Jeszcze pracuję, ale nie ukrywam, że coraz mi ciężej .. najgorsze są mdłości i torsjeGdyby były trzy serduszka to rozwalasz system forumi tak dziś już nikt Cię nie pobije
jakie teraz plany? L4 czy nadal pracujesz?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

najlepszy w ciąży jest poród