reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Odchudzamy się

Spotkała mnie kobieta(znajoma) i pyta
przepraszam ze spytam ale musze !
Czy Ty jestes TRZECI RAZ w ciazy :-)(ONA)
NIE:angry::wściekła/y::crazy:(JA)
No tak po drugiej ciazy to juz trudniej (ona)
po trzeciej prosze pani:angry: i jest faktycznie trudno :wściekła/y:

za jekies 20 minut spotykam maja mame i ona mowi:
wydaje mi sie ze schudłas:tak:
prawda :-)?

no i badz madry

reklama
Agusia, ja mam taka ciotke, ktora ciagle jak mnie widzi mowi mi ze ''biodra to ci zostaly po tej ciazy prada:-)?!!!''
a ja na to ze ''mam mniej jak przed ciaza'':-p:-)
robi jej sie glupio:rofl2::-p
a nastepnym razem ''chyba troszke przytylas''
a ja ze nie ''schudlam'' i znowu jej sie nie udalo:-D:-p

najzabawniejsze jest to ze za kazdym razem to ona tyje, ale ja nic nie mowie:rofl2::-p

Agusia, ja mam taka ciotke, ktora ciagle jak mnie widzi mowi mi ze ''biodra to ci zostaly po tej ciazy prada:-)?!!!''
a ja na to ze ''mam mniej jak przed ciaza'':-p:-)
robi jej sie glupio:rofl2::-p
a nastepnym razem ''chyba troszke przytylas''
a ja ze nie ''schudlam'' i znowu jej sie nie udalo:-D:-p

najzabawniejsze jest to ze za kazdym razem to ona tyje, ale ja nic nie mowie:rofl2::-p

No to ma Kobieta wyczucie:-D;-):-D

A mi się udało zrzucić pierwsze 2kg:happy2: Jestem z siebie taka dumna;-):-p

Nuśka bardzo Ci dziękuje;-) Do zupełnego szczęścia brakuje mi tak jeszcze 30 kg mniej:-p:crazy::szok: I wcale nie byłabym chuda:sorry2::-p Uda się, to tylko kwestia czasu i momentu, kiedy skończę karmić piersią:tak:

reklama
Do góry