Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to raczej nie będzie chusty ;P jakoś się nie znam na nich i wgl ;p
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie robiłam. Wcześniej miałam 4 pozytywne i du*a.Jeszcze nie jest przesadzone to moze byc bardzo wczesnie nie trac nadzieii a.robilas test jakis teraz ?
![]()
Wiem że się zdarzają, nawet ginka mnie do tego próbowała przekonać. Dziś jest 6tydzień i 6 dzień, owulację miałam w 14 dc.Kochana cuda się zdarzają -jestem tego przykładem, w którym jesteś tyg?
![]()
Bardzo mi przykro:-( trzymaj się Kochana, na pewno jeszcze będziesz miała swoje maleństwo.I ja się z wami pożegnam. Nie mam zarodka jest tylko pęcherzyk. Te moje poranne bóle jednak dobrze inrepretowalam organizm się szykuje do poronienia.
Powodzenia i spokojnych 8 m!
I ja się z wami pożegnam. Nie mam zarodka jest tylko pęcherzyk. Te moje poranne bóle jednak dobrze inrepretowalam organizm się szykuje do poronienia.
Powodzenia i spokojnych 8 m!