reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jeśli chcesz iść od razu na iui i lekarz się zgodzi to jest to Twoja decyzja. U mnie nie było mowy bez wcześniejszego hsg. Moja szwagierka miała problemy z woreczkiem zółciowym w ciąży i nie było to nic miłego, więc może lepiej doprowadź wszystko do porządku żeby później cieszyć się spokojnie stanem błogosławionym. Rozumiem, ze już byś chciała być w ciąży, ale spokojnie :-)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj mija 6 dzień po iui, a ja jestem chora!!! :( Kicham, prycham, pokasłuje...ledwo żyje. Leków wolę nie brać...zostaje jedynie herbata z cytryną. Oby to poświęcenie opłaciło się dwoma kreskami na teście! ;-)

O winie nie słyszałam, a olejek z wiesiołka stosuje się do owulacji, poprawia jakość i ilość śluzu, ale jak jest wrogi tak jak u mnie to nic z tego, dlatego biorę encorton, wielu osobom pomógł, choć ja go przeklinam, mam wszystkie możliwe skutki uboczne, polecam acard, on pomaga w ukrwieniu tkanek i ułatwia potencjalne zagniezdzenie, w szoku byłam jak lekarz sam mi go zlecił, czyli forumowe porady nie są złe ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj mija 6 dzień po iui, a ja jestem chora!!! :( Kicham, prycham, pokasłuje...ledwo żyje. Leków wolę nie brać...zostaje jedynie herbata z cytryną. Oby to poświęcenie opłaciło się dwoma kreskami na teście! ;-)
Termofor, woda z miodem i cytrynka i do łóżka! Dbaj o domek dla fasolki

O winie nie słyszałam, a olejek z wiesiołka stosuje się do owulacji, poprawia jakość i ilość śluzu, ale jak jest wrogi tak jak u mnie to nic z tego, dlatego biorę encorton, wielu osobom pomógł, choć ja go przeklinam, mam wszystkie możliwe skutki uboczne, polecam acard, on pomaga w ukrwieniu tkanek i ułatwia potencjalne zagniezdzenie, w szoku byłam jak lekarz sam mi go zlecił, czyli forumowe porady nie są złe ;)
No u mnie też wrogi, więc nie ma co poprawić a Encorton przepisał Ci lekarz? Co to za lek? Acard jest na serce?

Nina ja po ostatniej inseminacji byłam strasznie chora, tylko mleko z czosnkiem i apap, niepowodzenie inseminacji zwalalam na wysoką gorączkę i przeziębienie, ale moj lekarz twierdzi że nie ma to związku

W takich sytuacjach tylko spokoj moze uratowac [emoji6]
Kupilam sobie dzisiaj 'sztuke kochania' bo chce wybrac sie do kina, ale najpierw musze zobaczyc o co taki raban [emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Evelevel daj znaka czy dobra.
Ja dziś pozdrawiam Wrocławianki - jestem dzis w Waszym mieście. Ladnie tu :)

reklama
Do góry