reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam
Jestem nowa na forum. Mam pytanie czy na forum są kobiety starające się o dzidzię z lublina ?:) z góry dziękuje za odpowiedź

Hmm teraz lecze sie w Provicie u doktora Haratyma . Stwierdzono u mnie wrogość śluzu , nasienie męża w normie, mieliśmy juz trzy inseminacje dwie na nie pękniętych pęcherzykach i ostatnia na pękniętym. Inseminacje mam robione na naturalnym cyklu zawsze punktualnie jak w zegarku pęcherzyk pęka 13dnc , zastanawia mnie jedna rzecz czy nie powinnam być stymulowana do tego by mieć więcej pęcherzyków wtedy szanse na zapłodnienie są większe. A Ty u kogo sie leczysz? :)czy coś u Ciebie stwierdzono? :)

Ogólnie jest to mój 5 ginekolog od 01.01.2016, zawsze trafiałam na takich co kazali sie starac i tyle zero jakich kolwiek skierowań na badania, dopiero dr. Haratym skierował nas na konkretne badania. Dużo słyszałam o klinice Ab ovo o dr. Putowskim i zastanawiam sie nad tym czy może kolejnej inseminacji nie wykonać u niego :)

Jak wygląda Wasz okres po nieudanej inseminacji? Bo ja już sie obawiam, że cos jest nie tak...myślałam, że wczoraj byl mój 1dc ale ten okres dziwny skąpy, caly czas brązowy w nocy czysto, teraz tylko na papierze. W ciaży zapewne nie jestem bo endometrium było 5 i torbiel na prawym jajniku na lewym prawidlowy pęcherzyk, alenie robiliśmy inseminacji bo za małe endometrium. Może torbiel sie wchlania? Sorki za szczegóły. Miałyście tak?

Ja miałam tak w poprzednim miesiącu okres przyszedł punktualnie ale był bardzo skąpy , jeśli nie chodziła bym siku i bym sie nie podcierała to nawet nie wiedziała bym ze mam okres. Dzisiaj jest mój pierwszy dzień cyklu i wygląda to podobnie wczoraj przez cały dzień dwie małe brązowe plamki na wkładce a dzisiaj sucho , jak sikam to coś wyleci a tak nic

reklama
Do góry