reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Od poczatku 2015 r. Kupilismy mieszkanie i stwiwrdzilismy, ze fajnie by bylo wprowadzic sie juz we 4 [emoji6] (liczymy sie jako 3 bo mamy naszego Pana Ryszarda)-moja profilowka.
W czerwcu 2015 poronilam i od tamtej pory staralismy sie najperw naturalnie az trafilismy do Szkodziaka.
Moj poprzedni gin stwierdzil, ze na pewno nie moge zajsc w ciaze bo farbuje wlosy i nosze "sztuczne paznokcie" czyli hubryde.
A Wy dlugo sie staracie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak jak by malowanie włosów czy paznokci mało na to wpływ?( he he apropo hybrydy przed chwilą złamałam paznokcia:( palec boli jak cholera ) z kąd się biorą tacy lekarze to ja niewiem.
My zaczeliśmy sie starac w sierpniu 2015, ale widac tak to już jest są tacy co nie chcą dziecka a maja a my jak chcemy to musimy czekac:(

Od poczatku 2015 r. Kupilismy mieszkanie i stwiwrdzilismy, ze fajnie by bylo wprowadzic sie juz we 4 [emoji6] (liczymy sie jako 3 bo mamy naszego Pana Ryszarda)-moja profilowka.
W czerwcu 2015 poronilam i od tamtej pory staralismy sie najperw naturalnie az trafilismy do Szkodziaka.
Moj poprzedni gin stwierdzil, ze na pewno nie moge zajsc w ciaze bo farbuje wlosy i nosze "sztuczne paznokcie" czyli hubryde.
A Wy dlugo sie staracie?

He he Pan Ryszrad oczywiście wliczony jako członek rodzinki :)

No tak jak by malowanie włosów czy paznokci mało na to wpływ?( he he apropo hybrydy przed chwilą złamałam paznokcia:( palec boli jak cholera ) z kąd się biorą tacy lekarze to ja niewiem.
My zaczeliśmy sie starac w sierpniu 2015, ale widac tak to już jest są tacy co nie chcą dziecka a maja a my jak chcemy to musimy czekac:(
Wspolczuje z powodu paznokcia , wiem jaki to bol.
Nie wiem skad sie biora ale najlepsze jest to ze znam osoby, ktore w takie bzdury wierza [emoji6]

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

03 – zylwia – beta hcg
03 – angelawwa – wizyta w spr. leków

06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
15 – Emilianka6966 – test ciążowy
16 – Mikaaaaa - USG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Okres mam dostać 16.02 wiec mysle ze trasfer koniec lutego poczetek marca jak wszystko pojdzie dobrze [emoji4] ciesze sie jak dziecko ! Leki niby maja byc tansze bo gin mi wypisze tak żebym czesc miala refundowane czy cos w tym stylu. Narazie ustalismy ze bedziemy probowac dopoki bedZiemy mieli fundusze [emoji4] gin nam dzis powiedzial ze daje nam 50% szans. No i jeszcze ustalismy ze bedzie transfer 1 zarodka

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję! Nowa droga, nowe nadzieje :) A czemu wybraliście opcje jednego zarodka? Ja będę brała dwa jeśli dojdę do in vitro ze wzgędu na wiek (31 lat w lutym) i na większe szanse.

Ostatnia edycja:
Ja od dzis juz dzialam w wawie czyli na miejscu. Oj duzo rzeczy to zrobienia, ale duzo sie dzieje wiecglowa zajeta :) juz niedlugo - we wtorek monitoring i zobaczymy czy to dziadostwo sie wchlonelo. Jak nie to nie wiem czy leki zmieni czy jak.. u mnie iui pewnie w polowie/ pod koniec lutego :) Licze ze sie uda bo na luzie podchodze.Bez spinki :)
Ciesze sie razem z Tobą ;)

Bedę miała IUI w podobnym czasie co Ty :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry