reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam dziewczyny ;) masakrycznie dzis wygladam po tym placzu !!! ;) ale sie wszystko zakryje ! :) wlasnie jestem po konsultacji telefonicznej z moja Pania Doktor i kazala mi powtorzyc bete i luteine brac dalej do poniedzialku...

A ja dziś testu nie zrobiłam, zapomniałam bo spieszyłam się na spacer z psem, a jednak z rana najlepiej. Poza tym jak mówicie, że taki dziwny okres sie zdarza to nie ma co się nakręcać. Evelevel trzymam kciuki :)

Witam dziewczyny ;) masakrycznie dzis wygladam po tym placzu !!! ;) ale sie wszystko zakryje ! :) wlasnie jestem po konsultacji telefonicznej z moja Pania Doktor i kazala mi powtorzyc bete i luteine brac dalej do poniedzialku...
No widzisz to może jednak coś jest na rzeczy. Kiedy idziesz na bete?

Evelevel trzymam kciuki: -)

A ja dziś chyba zaczynam wpadać w lekką panikę. Miesiąc temu pęcherzyki ledwo co urosły wystarczająco, a w tym cyklu nic nie czuje, kompletnie nic. Przy stymulacji zawsze miałam jakieś tam kłucie. To nasz ostatni cykl prób i tak marzyłam żeby się udało...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz to może jednak coś jest na rzeczy. Kiedy idziesz na bete?
Pani doktor kazala mi w poniedzialek ewentualniebwe wtorek ale w pobiedzialek juz moge spokojnie isc...powiedziala mi ze spokojnie bo biore luteine podtrzymujaca ciaze i mam brac do poniedzialku tak jak mi kazala i powtorzyc badanie ...nie wiem co mam teraz w sumie myslec...

reklama
Pytanie do Was...czy ktoras miala taki wynik bety jak ja ? Wiem,ze Wy zawsze robicie 13-14 dzien po...ale moze ktoras tak miala ? Owszem powtorze ale nie zasiewam w sobie ziarenka nadzieji...

Do góry