reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie niunia, mam przełożone na Wtorek bo wczoraj na IP byłam...ale wszystko OK. :)
Dobrze ze ok. Coś się działo ze na IP? To czekam na wieści z wtorku. [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Dobrze ze ok. Coś się działo ze na IP? To czekam na wieści z wtorku. [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png
Bo kupiłam detektor tętna (schizuję), i nie mogłam w ogóle odnaleźć tętna malucha. Pojechaliśmy na IP...i się okazało, że aniołek jest nad żywym bobasem dlatego tętna nie mogłam złapać. I jeszcze prędko nie znajdę. Popłakałam trochę na ich widok, ale i też bardzo się ucieszyłam, że z drugim wszystko dobrze.

Nie mogę się dostać do owufrend:/ nie chce mnie zalogować a jak zrobię przypomnienie hasla i wpisuje e mail to mi mówi że takiego nie ma :/ ej a aktywacja dotarła w ładnie a tego maila... Ehhh i po wykresie. Gratuluję dziewczynki cienia A pewno będą ciemniejsze:)

Auslanderka najwazniejsze ze juz po i ze tak szybko sie mozecie znowu starac!!:* Oby Cie szybko wypisali do domu i bys poczula sie juz lepiej dzis:))

Antonia ja mysle ze to nie jednorazowy skok bo testy byly pozytywne:)czyli juz jestes po owu.Dzialaliscie wczoraj ?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Auslanderka najwazniejsze ze juz po i ze tak szybko sie mozecie znowu starac!!:* Oby Cie szybko wypisali do domu i bys poczula sie juz lepiej dzis:))

Antonia ja mysle ze to nie jednorazowy skok bo testy byly pozytywne:)czyli juz jestes po owu.Dzialaliscie wczoraj ?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tak :-) randka się odbyła

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo kupiłam detektor tętna (schizuję), i nie mogłam w ogóle odnaleźć tętna malucha. Pojechaliśmy na IP...i się okazało, że aniołek jest nad żywym bobasem dlatego tętna nie mogłam złapać. I jeszcze prędko nie znajdę. Popłakałam trochę na ich widok, ale i też bardzo się ucieszyłam, że z drugim wszystko dobrze.
Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co musisz czuć. [emoji22]

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry