Hiahiahia bob budowniczy [emoji23]
Apropos tego tematu to moja nowiuska szafa [emoji7] jeszcze trzeba dokupic polki i drzwi ale juz widac jak wyglada. Jestem zakochana i zachwycona [emoji7]
A moja Popcia jak zwykle uprawia swoje ulubione hobby, kladzie sie na wszystko co sie nowego pojawi na podlodze [emoji23]
@SYLWIA.O Slonko, ze z takimi problemami dziewczyny sobie radza i rodza dzieci. Nie zalamuj sie, ta gin. to idiotka i jakas fanka dramatu chyba. Wystaw jej opinie na znanylekarz pl niech inni wiedza jaka jest. Ja korzystam z tego portalu i jeszcze ani razu nie zawiodlam sie na nim.
Babka straszy Ci rakiem, nosz ku*wa, na Twoim wyniki jak byk jest napisane, ze nie ma komorek nowotworowych - oba slepa czy czytac ze zrozumieniem nie umie? Nawet nie trzeba byc specjalista aby zrozumiec ten fragment wyniku. No i ha mialam racje, ze tylko stan zapalny a idiotka Cie straszy. Nosz szlag mnie trafia jak czytam, ze cos takiego robi lekarz. Po lekach bedzie super, dont worry

A co do torbieli to poczytaj sobie o nich, internet to skarbnica wiedzy i pomoze podjac Ci decyzje co dalej.
Z takich naszych forumowych trikow to polecam "dong quai" na owulacje. Nasza kochana
@Spark kilka lat walczyla o ciaze a wystarczyl 1 (slownie: jeden) miesiec z dongiem i leci jej juz 12tc.
Nie stresuj sie, dziewczyny maja tutaj ogoromna wiedze i zawsze pomoga Ci znalezc najlepsze rozwiazanie. Pysio do gory, cyc do przodu i walczymy [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
[emoji22] 60,7kg --->
56,9kg ---> 52kg [emoji7]