oczekiwanie
Fanka BB :)
Dobrze widzę, że jest cień???Ankuś pieknie poszlo do gory!Moj taki sam jak wczoraj.Kiedy testujesz?.Dzis 10dpo i moj test.Polece jutro na bete z rana!Zobacz załącznik 799336
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze widzę, że jest cień???Ankuś pieknie poszlo do gory!Moj taki sam jak wczoraj.Kiedy testujesz?.Dzis 10dpo i moj test.Polece jutro na bete z rana!Zobacz załącznik 799336
Zaczynasz brac jeszcze jak trwa miesiaczka ale kiedy juz najwieksze krawawienie masz juz za soba.Musisz sama dostosowac to pod siebie. U jednej bedzie to 4dc a u innej 6dc. I bierzesz do owulacji.
Dzieki za info
[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]
O boże jakie przeżycie:/. Ale jaki facet musiał być pijany, szok. Filipek i tak dzielny, że poszedł spać do siebie.
Bedzie dobrze. Rak to nie wyrok, wiem, że zależy wam na czasie, ale może przed podaniem leczenia się uda . I zamiast rok czekać to już po roku będziecie sp
Wiem,wiem,ze rak to nie wyrok.Bedzie dobrze...tylko strasznie duzo stresu
O kurde, to jak zaproszenie dla przestępców :///
O boże jakie przeżycie:/. Ale jaki facet musiał być pijany, szok. Filipek i tak dzielny, że poszedł spać do siebie.
Bedzie dobrze. Rak to nie wyrok, wiem, że zależy wam na czasie, ale może przed podaniem leczenia się uda . I zamiast rok czekać to już po roku będziecie sp
Wiem wiem,rak to nie wyrok.Tylko strasznie duzo stresu nas to kosztowalo.Wierze jednak,ze bedzie ok
O kurde, to jak zaproszenie dla przestępców :///
Ankuś juz sama nie wiem czy nie mam omamowZobacz załącznik 799338
Hej Kochana, dziękuję że pytasz :-*Cześć dziewczyny. U mnie nie pada ale za to wieje tak, że wszystko przewraca... czytam Wasze opowieści o lekarzach i włos na głowie się jeży..... u mnie czekania na owu ciąg dalszy...
@marc ja myślę, że owu jeszcze przed Tobą, także działaj działaj
@bertha jeszcze chwila i będzie maj[emoji110][emoji110][emoji110]
Jeżeli chodzi o sprzątanie to ja tego nie lubię, migam się strasznie.....ale za to lubię gotować[emoji2]
@Paraplu jesteś prawdziwą kobietą pracującą[emoji2]żadnej pracy się nie boisz.
@mfifi kciuki za szybką poprawę wyników[emoji110][emoji110]
@gabrika jak tam się czujesz?
@StorAnia jak prace na działce naładowałaś akumulatory?
Hej Kochana, dziękuję że pytasz :-*
U mnie raz z górki a raz pod górkę. Hormony wariują
Byłam w poprzednim tyg na usg i zobaczyłam tylko pęcherzyk 2,5 cm. Nie było jeszcze serduszkatrochę mnie to zmartwiło bo myślałam że to już czas... Ale gin powiedziała żeby się nie martwić ze ciąża może być młodsza niż myślałam i że wygląda na to, ze malutka kropeczka jest w środku... Mam przyjść w kolejnym tygodniu na ponowne badanie.
Trzymajcie kciuki żeby pojawił się wiekszy zarodek i serduszko! [emoji173]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratki!!! Jest cien!Ankuś pieknie poszlo do gory!Moj taki sam jak wczoraj.Kiedy testujesz?.Dzis 10dpo i moj test.Polece jutro na bete z rana!Zobacz załącznik 799336
Hejka!@bertha kochana ! Wywołuje Cię bo dziewczyny tyle naskrobaly ze nie mogę znaleść nic na temat Twojej wczorajszej wizyty w klinice ! Pisz mi tu proszę jak poszło ?! Dostaliście plan na ivf??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom