Gratulacje kochanaBeta 108!!!Jestem w ciazy[emoji175][emoji178][emoji104][emoji174][emoji178][emoji175][emoji170][emoji177][emoji174]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje kochanaBeta 108!!!Jestem w ciazy[emoji175][emoji178][emoji104][emoji174][emoji178][emoji175][emoji170][emoji177][emoji174]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno nie zaszkodzi kochana :-)Dziewczyny dostałam skierowanie na usg tarczycy od rodzinnego. Myślicie że to coś pokażę?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
ja miałam 64 i był bardzo dobry, beta 2150 26 dcDziewczyny, a co z tym moim progesteronem? Któraś się zna?
Mam 49,90. Patrzyłam normy w internecie i chyba mam wysoki wynik.
Kochana zależy jakie jednostki :-)Dziewczyny, a co z tym moim progesteronem? Któraś się zna?
Mam 49,90. Patrzyłam normy w internecie i chyba mam wysoki wynik.
No ja mam 27 dzień cyklu, owulacja 13 dnia. Ojej jaka miałaś wysoka betę.ja miałam 64 i był bardzo dobry, beta 2150 26 dc
A no właśnie nie wiem. W środę jak będę na becie to zabiorę wynik.Kochana zależy jakie jednostki :-)
To mi kiedyś Lanvin wysłała chybaNo ja mam 27 dzień cyklu, owulacja 13 dnia. Ojej jaka miałaś wysoka betę.
A no właśnie nie wiem. W środę jak będę na becie to zabiorę wynik.
Matko, ale sie wystraszyłam......Kochanie ten post był z marca zeszłego roku. Przez ten czas straciłam znowu maleństwo, ale drugie się utrzymało.
Bólu piersi też nie? Nic? Jak zaczęłam krwawić w poprzedniej ciąży zadzwoniłam do swojego ginekologa i pyta sie mnie czy mam jakieś objawy ciąży, powiedziałam że nie, a ten przez telefon "to jak jest krwawienie i brak objawów, to zapewne ciąża obumarła" Tak też się stało! Ale taka informacja przez telefon i to w takim momencie, słabo![]()