Bubu19821
Fanka BB :)
Tak. Dokładnie. I W Warszawie też mają dobre wyniki.Ja slyszałam,ze w Katowicach tez jest dobra klinika.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak. Dokładnie. I W Warszawie też mają dobre wyniki.Ja slyszałam,ze w Katowicach tez jest dobra klinika.
Oby się udało!!Ale jeszcze wierzę że się uda tutaj![]()
Srednio...smutno mizylwia i jak tam?......
Zrób. Skoro to plamienie a nie miesiączka to powinnaś zrobić.Dobry dobry wszystkim...mialam dzis testowac ale nie testowalam bo z rana mialam wizytę @...aczkolwiek nie krwawie tak jak zwykle,tylko bardziej plamie,brzuch lekko bolal z rana. Mimo wszystko zrobic
bete?
Maluty. Ja bym się nawet nie zastanawiała. W ciąży może być plamienie. Nie mogłabym żyć w takiej nieświadomości czy to to. Bo wtedy można zapobiec jakiejś tragedii jak się w porę zareaguje. beta to 100 % pewnościZrób. Skoro to plamienie a nie miesiączka to powinnaś zrobić.
doskonale wiem co czujesz.......no cóż co u mnie jutro ostatni dzień stymulacji i zobaczymy troche przeziebiona jestem ale boje się ze znów bedzie jeden pęcherzyk bo ostatnio były dwa to nie było pani doktor i wyszło jak wyszło.....już tak chce zeby się udało.....jak wczoraj wziełam 2 tygodniową Basie na rece bo płakała to ...łzy mi się cisneły ale byłam twarda kurcze chce już swoje.....moze jestem egoistyczna ale naprawde to już jest ten czasSrednio...smutno mino ale zadzwonie do Pani doktor jak tylko dostane @ i umawiam sie na nastepna IUI...a Ty jak tam kochana ?