hej dziewczyny. jestem tu nowa i mam nadzieje ze mi pomozecie
ostatnia @ mialam 19 kwietnia, w tamtym tygodniu mialam dni plodne i wtedy kochalismy sie z mezem ( dodam ze moj cykl to ok 29- 35 dni). Od poprzedniego piatku mam takie dolegliwosci klucie w podbrzuszu ale nie ciagłe( przed @ mialam tepe bole ok 2 dni przed ), oraz sporadycznie w prawym boku troszke silniejsze niz w lewym, od wczoraj bola mnie piersi a dzisiaj staly sie twardsze i bardziej czule na dotyk oraz zauwazylam na nich zylki i od soboty czuje w nich sporadycznie jednorazowe klucie. Od wczoraj robi mi sie bardzo slabo oraz kreci mi sie w glowie gdy tylko sie podniose z krzesla lub łozka a wczesniej tak nie mialam ze za kazdym razem, wczoraj po przebudzeniu czulam taki ciezar w zoladku a dzisiaj przez chwile troszke mnie mdlilo ale to pewnie z glodu. Czesto chce mi sie teraz spac, przez ostatnie 3 dni spie po 10 godzin a wieczorem jestem tak padnieta ze nie moge ruszyc reka ani noga i od razu po przebudzeniu moglabym znów isc spac. Dodam jeszcze ze w sobote na twarzy zrobily mi sie suche plamki chociaz nie wiem czy ma to jakis zwiazek i o dziwo w tym miesiacu nie wyskoczyla mi zadna krostka na twarzy a nie bylo miesiaca abym takich nie miala przed @. i jeszcze od weekendu dokucza mi katar i kaszel. Z testem wole jeszcze poczekac jezeli nie pojawi sie @ to w nastepnym tygodniu zrobie test ale moze Wy Kochane mi pomozecie
Czy to moze byc ciaza?
Pozdrawiam Was cieplutko.
Pozdrawiam Was cieplutko.
Ostatnia edycja: