reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jakiś ten maj pechowy, a miało być tak pięknie , nie dość że udało się tylko imamie to w dodatku z takim smutnym zakończeniem, mam nadzieję, że kolejny miesiąc będzie dla nas
Bardziej łaskawy.a @przyszlamama87 przerwała zła passę, bo dawno nie było pozytywnych wieści od staraczek życzę nam tego.

reklama
Ana innej opcji nie ma ;) teraz czas na Was kochane i każda po kolei zaciąży do lata ✊
Ja 4 lata temu będąc tutaj na forum pod nazwa Elle87 starałam się o córcię 8 miesięcy i nic nie wychodziło ale cudowalam wtedy strasznie... diety jony lampy solne bransoletki jonizujące różne zakwaszacze wszystkie suplementy jakie szło czas współżycia itd a teraz w sumie zaszłam niespodziewając się, myślałam nawet ze nie będę mieć owulacji w tym cyklu bo żadnego bolu sluzu a tu lekki szok był na początku bo starania mieliśmy zacząć od lipca ;)

Imama bardzo mi przykro, szkoda że się potwierdziło:(. Ja Cię rozumiem, straciłam dziecko i to w 17tyg. to była dopiero masakra:( Jestem myślami z Tobą, głowa do góry, na pewno następny cykl będzie owocny-tego Ci życzę z całego serca:)

Dziękuje dziewczyny za wsparcie[emoji8]! Przepłacze pare nocy i mi pewnie minie. Napije się wkoncu w weekend bo odstawiłam małego od piersi tydzień temu wiec wkoncu po prawie 2 latach coś wypije hehe.
Oby teraz się posypały ciąże bo naprawdę ubogo u Nas.
Mam nadzieje ze dostanę szybko @ i będą staranka na całego! Wierze ze się da. Ale wiem tez ze po takim doświadczeniu strasznie będę uważać i pewnie wszystkim się przejmować także ciąża całkiem inna niż poprzednie. Poprostu nawet nie pomyślałam ze mogę porobić skoro dwie ciąże wzorowe, porody expresowe, No ale może faktycznie hormony po poprzedniej ciąży dopiero się regulują do tego ta dieta. Ale dieta to napewno nie ma wpływu bo ja się dobrze odżywiam itd nie robię tej mineralnej. Jedynie to może ta lukrecja co obniża testosteron coś namieszała ah chyba lepiej nie analizować tego wszystkiego.
Któraś jakoś owulacje ma na dniach? Albo testowanie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama ja mysle ze takie rzeczy nie namieszaly..Po prostu cos sie zle pokrzyzowalo.. a u mnie byla jelitówka.A co do kolejnej ciazy to fakt..jest pozniej niestety wiekszy stres..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Imama bardzo mi przykro, szkoda że się potwierdziło:(. Ja Cię rozumiem, straciłam dziecko i to w 17tyg. to była dopiero masakra:( Jestem myślami z Tobą, głowa do góry, na pewno następny cykl będzie owocny-tego Ci życzę z całego serca:)
O bosze a co się stało?? W 17tc?

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Millo - kciuki za piątek mocnee :) !

Arya - podziwiam Cię jak możesz z takim okruszkiem 3 tyg mieć czas na neta :D , ja byłam taka rozwalona ze nie pamiętałam jak się nazywam i ogólnie nie ograniałam hahah [emoji23] szacun [emoji16]

Maziajka - ja cie lecisz jak burza po prostu - słodkie imię wybraliście :) !

Powodzonka w staraniach dziewczyny ! Ja właśnie rozmyslam jak się zabrać do tematu skoro jednego syna mam z owu drugiego z 2 dni przed, może teraz po owulacji starania hahahhaha [emoji23][emoji23],

A jak tam Airfix bo dawno nie widziałam? Miała wypisać czym męża 'faszerowała' - było coś :) ? Bo ja chciałam zacząć mojemu coś dawać :D ,

No i witam 'nowe ' staraczki oby wam się udało !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dwoje maluchów w domu 2 lata syn i 3 tyg mała. Ale mam do pomocy teściową co prawda już tylko do jutra - wraca do Polski [emoji6].
Pewnie teraz to ja też na nic nie będę miała czasu[emoji13]

w5wqdf9hy55kkqak.png

Do góry