reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana to ze kreska bedzie jasniutka nie znaczy ze to znowu biochemiczna przeciez..pamietasz moje testy? Od cienia cienia..po cien..po jasniutka kreske i dopiero chyba w 14 lub 15 dniu po owu mocne.Najlepszy test u mnie to byl bobo test.. pink nie dawal tak rady.
Zaciskam kciuki:*Nie rob sobie wyrzutow bo to nic nie zmieni ze zrobilas test wczesniej czy jakbys zrobila dopiero w nd..jak ma byc negatyw to i tak bedzie i i tak bedziesz przygnębiona niestety:(a jak jest to pozytyw to na dniach sie wyjasni:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
millo
Ana to ze kreska bedzie jasniutka nie znaczy ze to znowu biochemiczna przeciez..pamietasz moje testy? Od cienia cienia..po cien..po jasniutka kreske i dopiero chyba w 14 lub 15 dniu po owu mocne.Najlepszy test u mnie to byl bobo test.. pink nie dawal tak rady.
Zaciskam kciuki:*Nie rob sobie wyrzutow bo to nic nie zmieni ze zrobilas test wczesniej czy jakbys zrobila dopiero w nd..jak ma byc negatyw to i tak bedzie i i tak bedziesz przygnębiona niestety:(a jak jest to pozytyw to na dniach sie wyjasni:*

millo ty robilas chyba 10dpo? tak cos pamietam,ze szybko ale nie pamietam jak blady byl test twoj.tak blada kreska w biochemicznej wyszla mi w 12 dpo datego sie troche boje, ale nic musze myslec pozytywnie, albo nastawic sie ze to pomylka poprostu, mam jeszcze jeden ten samej firmy powtorze za dwa dni , a kupie dzis inny i zrobie najwyzej w terminie @ i sie wyjasni.

Ana moje testy :)takze widzisz jaki cienie 10dpo
20170319_061609.jpg

Załączniki

• 20170319_061609.jpg
    20170319_061609.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 357
20170319_062806.jpg
20170320_063900.jpg

Załączniki

• 20170319_062806.jpg
    20170319_062806.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 357
  • 20170320_063900.jpg
    20170320_063900.jpg
    72,1 KB · Wyświetleń: 367
@ana. kurczę... mi się wydaje, że musisz powtórzyć test za kilka dni i dopiero bedziesz miała pewność. Wiem, że jak się zrobi pierwszy, to później korci żeby robić nastepne...

A u mnie dziś termin @, test pojazuje tak samo intensywną karteczkę jak ostatnio Chyba juz po 3 dniach powinna być ciemniejsza...

@ana. kurczę... mi się wydaje, że musisz powtórzyć test za kilka dni i dopiero bedziesz miała pewność. Wiem, że jak się zrobi pierwszy, to później korci żeby robić nastepne...

A u mnie dziś termin @, test pojazuje tak samo intensywną karteczkę jak ostatnio Chyba juz po 3 dniach powinna być ciemniejsza...

U mnie dopiero po ponad tygodniu była na tyle ciemna, że uwierzyłam, w ciąże

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ana No Ty to niecierpliwa, zreszta jak każda z nas ja tez jakoś 11 dpo robiłam i był cień. Ale dobrze ze nie wzięłam testów na wakacje bo bym zauważyła ze nie ciemnieją wogole! A zaraz jak wróciłam to zaczęłam krwawic i zrobiłam test i bladzioch był.
Trzymam kciuki bo to za szybko żeby odrazu uznać ze się nie udało. Poczekaj z dwa dni i spróbuj znów zrobić.
Andzelisia chyba miała tak ze po czasie była kreska a później już niestety okazało się ze nie jest w ciąży. A masz owulacyjne? U mnie to widzisz owulacyjne pokazały i teraz nakierowaly i zrobiłam test coazowy bo przecież bym ciążowego nie robiła bo miałam ledwo co @.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mikallo a robisz testy tej samej firmy? U mnie slabe byly na jednej marce i nie ciemnialy a jak kupilam bobo to nagle 2 tluste grube krechy;)

reklama
Do góry