Spark
Fanka BB :)
Haha no całą drozdzowke i kilka truskawek póki co haha [emoji14] zaraz się dopiero najem [emoji14]
Może dzidz się inaczej ułożył, sama nie wiem hehe
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha no całą drozdzowke i kilka truskawek póki co haha [emoji14] zaraz się dopiero najem [emoji14]
Dziękuję! :*
Kochanie jak bym dostała gwarancję że po takim ciastku przytyje to zjadłabym cały kg.
Cudny[emoji7]
Kochana kocham Cię bardzo ale ja nie wierzę, że dziecko które nie woła jeszcze ani siku ani kupy prosi rodziców żeby przekluli mu uszy. Kazde zainteresowanie w pewnym kierunku dzieci nie znaczy, że od razu trzeba to dziecku robić. Tak dla przykładu czy dziecku które wyraża zainteresowanie tatuazami taty lub mamy i mówi że chce taki sam byście zrobiły tatuaż?Moja córka miała przekłute uszy na roczek. Bardzo tego chciała. Zresztą dobrze mówiła, więc i u kosmetyczki sama poprosiła o kolczyki. Pierwsze ucho poszło ok, z drugim było gorzej, bo już wiedziała boli.
Przepraszam, że mam odmienne zdanie, ale ja zawsze pod prąd![]()
Kochana kocham Cię bardzo ale ja nie wierzę, że dziecko które nie woła jeszcze ani siku ani kupy prosi rodziców żeby przekluli mu uszy. Kazde zainteresowanie w pewnym kierunku dzieci nie znaczy, że od razu trzeba to dziecku robić. Tak dla przykładu czy dziecku które wyraża zainteresowanie tatuazami taty lub mamy i mówi że chce taki sam byście zrobiły tatuaż?
Ja szanuje każde zdanie każdy robi jak uważa nie pietnuje ale ja to uważam za zbędne i nie wierzę że dzieci ŚWIADOMIE decydują się na przeklucie uszu w wieku 0-5. Po prostu nie wierzę [emoji4] ja tego nie zrobię ale każdy robi jak uważa za najlepsze [emoji1]
Nie obrażaj się na mnie proszę [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom