reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ale mam wieczór. Wszyscy już się nie mogą doczekać. Najpierw zadzwoniła szwagierka gadałyśmy godzinę. A teraz z teściową aż półtorej godziny.;)

reklama
Witam Nowe mamuśki :rolleyes:
Mój mąż urodził się w 7 miesiącu ciąży. Ważył 1500g teraz fakt to chudzina ale ma 1.80 wzrostu. Lekarz pisał pracę doktorską o nim. Dbajcie o siebie, tym bardziej że upały mogą przyspieszyć poród.

U mnie to jest 1 ciąża. I coś mi się wydaje że jestem najstarszą z Was. .rocznik 81 :hmm:
Fajnie,że nam doszły nowe co nie?

Do mnie też ciągle dzwonią i piszą czy już. Coraz bardziej mnie to drażni bo w kółko powtarzam że jak urodze to poinformuje:mad:

Ej dziewuchy mnie też to drażni. Np jak codziennie idę do przedszkola i widzą a mimo to pytają jeszcze nie urodziłaś? Aż mnie krew zalewa!!

No a tak wgl Kawoszka założyłaś nowy wątek bo sie tak ugadalim. Napisałaś,że zapraszasz te,które na czerwcowych były..doszły i nowe i co? Jakoś nie mamy z tym problemu co nie? Im nas więcej tym lepiej. Jedna drugą wspiera

Między moimi będzie 11 lat różnicy :).podobno powinno być dużo śluzu przed porodem.u mnie częściowo w poprzednią środę odszedł czop i na razie cisza.od wczoraj trochę się zwiększyła ilość ale nie za dużo
A ja mam co 4 lata. Całą trójkę Jedna dziewczynka i dwóch chłopaków.

reklama
Do góry