Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czemu mają za szybko pęknąć? Mnie lekarz ucZulał bym pilnowała godzin leków i abym się nie spóźniła by właśnie temu zapobiecCzyli masz punkcje dzień po mnie. Ja do tej pory podchodzilam do wszystkiego spokojnie, ale dziś też zaczynam się martwić, ale nie narkozą,bo miałam już nie raz tylko tym, że pęcherzyki za wcześnie pękną i nie będzie co pobierać...
Twoje jajniki wygladaja teraz jak dwa kalafiory sa podziurawione wiec beda bolecO kurcze ... a u mnie właśnie ketonal leci garściami , pan doktor pozwolił mi łykać dziś i jutro , ale cholera nie wiem co się takiego dzieje że ból utrzymuje się od ranamoże niepotrzebnie panikuje ...
A masz w tym samym cyklu transfer?Czyli masz punkcje dzień po mnie. Ja do tej pory podchodzilam do wszystkiego spokojnie, ale dziś też zaczynam się martwić, ale nie narkozą,bo miałam już nie raz tylko tym, że pęcherzyki za wcześnie pękną i nie będzie co pobierać...
Ja brałam normalnie rano i o 14 a transfer o 15:05. Ale konsultowalam to z lekarzemDziewczyny czy leki dopochwowe brać rano przed transferem? I mam luteinę też tą pod język 3x4 tabletki, to też już przed transferem? Gin mi powiedziała, że Relanium koniecznie 2 godz przed transferem i piroxicam też 2 godz przed, ale nie spytałam co z dopochwowymi?
Osz kuźwa zapomniałam o ananasie

To ja też tak zrobię, bo transfer mam na 13:10, to rano spokojnie sobie zapodam luteinkęJa brałam normalnie rano i o 14 a transfer o 15:05. Ale konsultowalam to z lekarzem
[emoji127] 28.10.2017
A masz w tym samym cyklu transfer?
A czemu mają za szybko pęknąć? Mnie lekarz ucZulał bym pilnowała godzin leków i abym się nie spóźniła by właśnie temu zapobiec
Pilnuje godzin leków, wszystko biorę jak trzeba, ale dziś jakoś o tym przedwczesnym peknieciu cały czas myślę.