Adriana123
Zaciekawiona BB
Życzę Ci żeby to było to. Poszło szybko i miłoJa krew mam na papierze i skurcze zaczynaja się mocne [emoji33][emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Życzę Ci żeby to było to. Poszło szybko i miłoJa krew mam na papierze i skurcze zaczynaja się mocne [emoji33][emoji33]
Foxy trzymam kciuki żeby to było to.Muszę czekać na mocniejsze skurcze tak w szpitalu powiedzieli ale ja tego nie rozumiem bo każdy ma inne przecież [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

że ile będziemy czekać, bo dziecko przenoszone. Ranny wczoraj 40 tydzień się skończył.
Ten jej tłumaczy że jest wszystko ok. A ona że mała będzie gruba. Oż mnie to wkurzyło
. U nich wszyscy rodzili się poniżej 3kg. Szwagierka chuda jaj deska,cycek prawie zero. Jej córka niska i chuda jak patyk cycek zero. Z resztą szwagierka rok temu po porodzie jak minął miesiąc wyglądała jakby nie rodziła wcale. I nic tylko o wadze gadają. Że mi to się buzia nie zmieniła ale brzuch mam duży.
Mówię Wam nerwa mam takiego że bym ich powybijała
. Na pewno ja tam z dzieckiem chodzić za często nie będę.
a może najlepiej jak będę o chlebie i wodzie. Dzięki że mnie rozumiesz.Ja piernicze co za babsko okropne ! Normalnie nie wierze ze można takie rzeczy mówić o swojej synowej ! Masakra jakaś a 40tc to przecież nie tragedia a po zatym mała sama zadecyduje kiedy wyjść i to jest najważniejsze !
No tak bo musisz sprawdzić czy jak chodzisz czy coś innego robisz to dalej są skurcze.Nie :/ cały czas mam skurcze ale nie regularne ... bolą z rożnym natężeniem ale w szpitalu każą czekać i dużo się ruszać teraz