reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny wracam do domu. KTG jest ok następne w czwartek. Lekarka super wszystko wytłumaczyła. Mój J. był ze mną i na KTG i u lekarz. Jak nie urodzę to w piątek kładę się do szpitala na wywołanie. Czuję się dobrze.

reklama
Dziewczyny wracam do domu. KTG jest ok następne w czwartek. Lekarka super wszystko wytłumaczyła. Mój J. był ze mną i na KTG i u lekarz. Jak nie urodzę to w piątek kładę się do szpitala na wywołanie. Czuję się dobrze.
Życzę Ci, żeby jednak odbyło się bez wywoływania :) Cieszę się, że wyniki są dobre i dobrze się czujecie :) Niech szczęśliwie nadejdzie rozwiązanie do czwartku,oczywiście szybkie i bezbolesne ;)

Życzę Ci, żeby jednak odbyło się bez wywoływania :) Cieszę się, że wyniki są dobre i dobrze się czujecie :) Niech szczęśliwie nadejdzie rozwiązanie do czwartku,oczywiście szybkie i bezbolesne ;)
Ja mam w sobote w dzień drugiego terminu! Zobaczymy co mi powiedzą! Boże tak bym chciała,żeby do tego czasu jednak sam zdecydował się wyleźć! U mnie upał niesamowity!

Hej dziewczyny ;* super Kawoszka ze ktg jest ok i trzymam kciuki żeby Klaudia wyskoczyła sama już na dniach :* ogólnie dziewczyny żebyśmy wszystkie już tuliły maleństwa :) u mnie brak bóli/skurczy jedynie te plamienia od wczoraj mam i myśle ze to czop ale właśnie się zastanawiam skąd tyle tego aż[emoji33] raz brązowe raz takie krwiste mocne cały czas w podpaskach muszę siedzieć [emoji849][emoji849]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;* super Kawoszka ze ktg jest ok i trzymam kciuki żeby Klaudia wyskoczyła sama już na dniach :* ogólnie dziewczyny żebyśmy wszystkie już tuliły maleństwa :) u mnie brak bóli/skurczy jedynie te plamienia od wczoraj mam i myśle ze to czop ale właśnie się zastanawiam skąd tyle tego aż[emoji33] raz brązowe raz takie krwiste mocne cały czas w podpaskach muszę siedzieć [emoji849][emoji849]

Może krwiste przez ten masaż? Niektóre dziewczyny mają plamienia nawet od zwyklego badania.
Ja juz po wizycie, ktg ok,miałam tylko 2 skurcze:65 i 75, Mała silnie naciska,w sobote, w dzień terminu mam iść do szpitala na ktg,potem w poniedziałek do ginki w razie czego.
Chyba wszystkim grozi wywoływanie, lepiej,żeby nam sie nie przytrafiło, chcę mieć czerwcowego dzieciaczka a nie,że z 1-go lipca ;)

No może ale to słyszalam ze odrazu po masażu tak się dzieje a nie 3dni po :p to pewnie poprostu czop :p rozmawiałam teraz z moja położna powiedziała ze to normalne i czekać na skurcze teraz :p w sumie ma racje nie ma co panikować ale same wiecie jak to w pierwszej ciazy :p Kropka to super ze ktg i u Ciebie ok ! Mam nadzieje ze wszystkie urodzimy normalnie bez wywoływania [emoji1317] . Co robicie dziś na obiad ?:D

Wiecie co ja chyba wolałabym wywołanie. Przynajmniej pojechałabym w wyznaczonym dniu. Nastawiam się na piątek.
Byliśmy na zakupach w Tesco, cały dzień na nogach a mi nic. We czwartek jakby coś to dostanę skierowanie.
Na razie rozkoszuję się chłodem na balkonie.

No u nas tez chłodno się zrobiło wreszcie jak miło [emoji7][emoji7][emoji7]

No może ale to słyszalam ze odrazu po masażu tak się dzieje a nie 3dni po :p to pewnie poprostu czop :p rozmawiałam teraz z moja położna powiedziała ze to normalne i czekać na skurcze teraz :p w sumie ma racje nie ma co panikować ale same wiecie jak to w pierwszej ciazy :p Kropka to super ze ktg i u Ciebie ok ! Mam nadzieje ze wszystkie urodzimy normalnie bez wywoływania [emoji1317] . Co robicie dziś na obiad ?:D

Mielone z męża lub współmałżonek duszony na ostro. W każdym bądź razie mięso już mam.

reklama
A ja robię zapiekankę dziś! U mnie 40st w cieniu! Wykitować można! W domu ogarnęłam z lekka,nogi banie wymoczyłam w misce z masażem,jeszcze tylko trochę żelem chłodzącym posmarować! Czyli w sobotę ja mam termin i Kropka. Kurdę mogło by już być do soboty po! W lipcu też za bardzo bym nie chciała,a nawet nie wiem ile po terminie w moim szpitalu wywołują! Powiem im,ż 12 mam termin w Sądzie i muszę być fit! I jak coś mają wcześniej wywoływać!

Do góry