• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2027

Przy takiej becie pęcherzyk ciążowy jest niemożliwy, jest od 1000-1500, pozostaje czekać i myśleć pozytywnie ❤️
Dzisiaj 4+6, na usg idę w piątek popołudniu 🙂

Obyś też miała ładną, kiedy znowu idziesz na betę?

@mikiii co tam u Ciebie?
U mnie też jest 4+6 dzisiaj. Data porodu na podstawie miesiaczki to 03.02.

Przynajmniej wiem jak powinna wigladac prawidłowa Beta w tym wieku ciaży :)

Na powtórne badanie mogłabym iść jutro... ale trochę boję się wyniku. Pewnie pójdę w piatek i poniedziałek przed wizyta.

reklama
U mnie też jest 4+6 dzisiaj. Data porodu na podstawie miesiaczki to 03.02.

Przynajmniej wiem jak powinna wigladac prawidłowa Beta w tym wieku ciaży :)

Na powtórne badanie mogłabym iść jutro... ale trochę boję się wyniku. Pewnie pójdę w piatek i poniedziałek przed wizyta.
Wpisać Cie na listę czy chcesz poczekać?
Teraz tylko mieć ogromną nadzieję, że nagle beta ruszy 🙂 to czekanie jest niestety najgorsze 😣

Możecie mnie zapisać na betę 11 czerwca. 🙄
Hej, to jest wątek ciężarny więc tutaj nie wpisujemy testu i bety 🫢
Jest wątek kreskowo-staraniowy w razie czego 🙂
My tu czekamy na Ciebie po pozytywnej becie 😁

Wpisać Cie na listę czy chcesz poczekać?
Teraz tylko mieć ogromną nadzieję, że nagle beta ruszy 🙂 to czekanie jest niestety najgorsze 😣

Hej, to jest wątek ciężarny więc tutaj nie wpisujemy testu i bety 🫢
Jest wątek kreskowo-staraniowy w razie czego 🙂
My tu czekamy na Ciebie po pozytywnej becie 😁
Bardzo chciałabym być na liście, ale wszystko jest jeszcze tak bardzo niepewne...
Ale w ciąży jestem, narazie o niewiadomych rokowaniach i z głęboką nadzieją, że w ciągu najbliższych dni beta poszybuje w górę.

Miała któraś z Was ciążę biochemiczną, pozamaciczną lub poronienie? Zechcecie podzielić się tym jak u was zachowywała się beta?

Bardzo chciałabym być na liście, ale wszystko jest jeszcze tak bardzo niepewne...
Ale w ciąży jestem, narazie o niewiadomych rokowaniach i z głęboką nadzieją, że w ciągu najbliższych dni beta poszybuje w górę.

Miała któraś z Was ciążę biochemiczną, pozamaciczną lub poronienie? Zechcecie podzielić się tym jak u was zachowywała się beta?
Ja jestem po dwoch poronieniach. Pierwsze bardzo szybko, tak naprawdę nie pamiętam już tego dokładnie bo oba były ponad 7 lat temu. Ale pamietam za to dokładnie ciaze z synem, aktualnie 5, 5 lat. W 7 tygodniu nie było zarodka, lekarz wystawił skierowanie na łyżeczkowanie, beta w ciagu 2 dni przyrosła 65%. Coś mnie jednak tknęło i poszłam do innego lekarza przed udaniem się do szpitala - dokładnie 1 czerwca usłyszałam bijące serduszko Synka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry