nie badałam bety ponieważ moja Pani ginekolog powiedziała, że już nie mam badaćJa byłam w 5+5 i miałam już pęcherzyk ciążowy z żółtkowym oraz echem zarodka. Myślę, że już powinno być coś widać. Badałaś betę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie badałam bety ponieważ moja Pani ginekolog powiedziała, że już nie mam badaćJa byłam w 5+5 i miałam już pęcherzyk ciążowy z żółtkowym oraz echem zarodka. Myślę, że już powinno być coś widać. Badałaś betę?
Trzymam mocno kciuki, musi byc dobrze nie ma innego wyjścianie badałam bety ponieważ moja Pani ginekolog powiedziała, że już nie mam badaćudało mi się umówić jednak na dziś więc właśnie jadę zobaczymy czy coś już będzie, dzisiaj miałam sen, że poroniłam więc tym bardziej się boję
mam nadzieję, że coś już będzie widać jutro jest równo 6 tydzień
widać ciążę zarodek zmierzonyTrzymam mocno kciuki, musi byc dobrze nie ma innego wyjściadaj znac po wizycie
Z ciążą na poligon Cie nie puszczą- jak się dobrze czujesz weź l3 i będziesz mogła pracować ale „nic nie mogę robić”Przy tarczycy czesto ta ferrytyna jest niska. Ja juz jakiś czas temu wdrazylam sie w temat, bo mam hashimoto i wlasnie ta ferrytyna jest bardzo niska, czesto mam anemię. Teraz sie suplementuje i jestem ciekawa czy cokolwiek podskoczyła do góry, bo 4 tyg temu mialam poniżej 10.
A ja chyba bede zmuszona wziac l4, bo dzisiaj dowiedziałam sie, ze jest mozliwosc wysłania mnie na poligon wiec nie bede ryzykować.
A dzisiaj az dziwnie dobrze sie czuje![]()
Ja mam na 4 stycznia (OM) a z USG na 8 stycznia ale lekarz już zapowiedział że cesarka 37-38 tydzień ciąży. Wychodzi na Boże Narodzenie albo zaraz po. Bardzo chciałabym przed świętami żeby do połowy stycznia już się zadomowić z noworodkiem. Niestety będę musiała pracować zdalnie jeszcze w styczniu- uroki własnej działalności i braku zastępcyMam nadzieję, że uda mi się wypluć to dziecię jeszcze w tym roku![]()
Tak to wiemZ ciążą na poligon Cie nie puszczą- jak się dobrze czujesz weź l3 i będziesz mogła pracować ale „nic nie mogę robić”![]()
Tzn ze jeszcze masz czas. Bicie serduszka pojawi się lada dzień. Podobno do 6+2 musi już się pojawić.widać ciążę zarodek zmierzonyale bicia serca jeszcze nie ciąża wyliczona 5+5