• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Dziewczyny mam polecajkę ,moze Wam tez choc trochę pomoże,na mdlosci , na refluks,na zgagę . Ja
1000032835.jpg
czuję ulgę. 😅 nie wiem czy to placebo czy rzeczywiście pomaga ale mysle ze powinnyście spróbować, kupiłam w biedronce 😊

reklama
Dziewczyny mam polecajkę ,moze Wam tez choc trochę pomoże,na mdlosci , na refluks,na zgagę . JaZobacz załącznik 1742773czuję ulgę. 😅 nie wiem czy to placebo czy rzeczywiście pomaga ale mysle ze powinnyście spróbować, kupiłam w biedronce 😊
Podobno imbir bardzo pomaga. Miałam kiedyś witaminy na pierwszy trymestr z wyciągiem z imbiru dla zmniejszenia mdłości- wtedy mdłości nie miałam ale nie wiem czy dzięki tym lekom czy tak po prostu.
Teraz kupiłam femibion a tamte nie rzuciły mi się w oczy. A nie chcę już kolejnych leków szukać.
Mi ogólnie jest i po tych lekach nie dobrze. Mam wrażenie że po zarzyciu tych wszystkich tabletek w ustach mam ich smak.

Biorę dwa zastrzyki dziennie w brzuch I już chyba nie ma miejsca pokutego bo po wstrzyknieciu nie rozchodzi się zawsze jak trzeba tylko kulka urośnie i długo pozostaje a później rumień wyskoczy i piecze.

Odliczam dli do końca kucia. Już mam uraz do igieł w brzuch.

reklama
@Yolandelo jak u ciebie sytuacja z infekcją, uspokoiło się?
Sama nie wiem już o co chodzi.
Rano było znośnie, później nic nie czułam przez większość dnia, i dopiero teraz na wieczór mnie łapie znowu. Jedyne co użyłam to krem na receptę, globulek nie wzięłam. Czekam na wizytę jutro bo nie wygląda mi to na infekcję grzybiczą, a na to właśnie dostałam lek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry