• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Długo się zastanawiałam czy dołączyć do was już teraz, bo zawsze mam obawy że za wcześnie zacznę się czymś dzielić to zapesze. Niektóre z was mogą kojarzyć mnie z kresek. Ciąża potwierdzona u lekarza. Na ten moment 6+4. Termin 21.01.
Ze strachem że zbyt wcześnie na to, witam się z wami. Podczytuje was z ukrycia od początku, ale chętnie przeszła bym na zamknięte forum.
Gratulacje! Super że się udało!
Happy Joy GIF

reklama
@lookata tak długo trzymałaś w tajemnicy 😅 choć na kreskach się pochwal dziewczynom, szczęki im opadną 🥰🤞
No właśnie próbowałam w pewnym momencie bo wstawiłam testy już w 8dpo ale potem nikt nie dopytywał czy się potwierdziły, co u mnie i zniknęłam wśród innych tematów. Rozumiem to bo każda przeżywa swoją sytuację. Nie mam potrzeby chwalenia się, szczególnie że ta ciąża może w każdym momencie być utraconą. Mam bardzo duży dystans do tego co się obecnie dzieje.

U mnie jakaś infekcja intymna rozkręciła się na dobre i nie wiem czy czekać do piątku czy jutro dzwonić na teleporade na medicover.
A do tego od 15 biegaliśmy z młodym po lekarzach aż wkońcu finalnie trafiliśmy na sor i młody został na obserwacje na oddziale 😫 Na szczęście mąż jest ogromnym wsparciem i to on został z synem w szpitalu.
Eh.. nawet nie miałam dzisiaj czasu się skupić na dolegliwościach. Jedyne co to pobolewał mnie brzuch i plecy ale to raczej od noszenia syna na rękach.

Czy ktoś z was miał takie problemy z infekcjami w ciąży? Myślicie że mogę poczekać do piątku na wizytę?
Zdecydowanie nie czekaj, infekcje na początku ciąży mogą wpłynąć na rozwój. Dzwoń i lecz się, może to nic istotnego a może jakaś bakteria.

No właśnie próbowałam w pewnym momencie bo wstawiłam testy już w 8dpo ale potem nikt nie dopytywał czy się potwierdziły, co u mnie i zniknęłam wśród innych tematów. Rozumiem to bo każda przeżywa swoją sytuację. Nie mam potrzeby chwalenia się, szczególnie że ta ciąża może w każdym momencie być utraconą. Mam bardzo duży dystans do tego co się obecnie dzieje.
Dlatego nigdy się nie zdecydowałam na easyhome, różne opinie. Niejedna miała cienie a nawet kreski a nic nie było. I raczej tak podeszłyśmy do Twojego tematu, wstawiłaś test a później ucichłaś ale to już nie ważne. Jesteś z nami na mamusiach. Poczuj że będzie dobrze! Odpocznij od zmartwień, jesteś w 2 miesiącu ciąży! Kluseczka rośnie!

Dziewczyny z cesarką w historii, czujecie jakoś teraz swoją bliznę? Ja mam w jednym miejscu takie wklęśnięcie i od wczoraj troszkę mnie tam kłuje, mam nadzieję, że nic się tam nie dzieje, na kontrolach była mowa, że po bliźnie praktycznie ani śladu, bardzo ładnie się zagoiła. Dobrze, że już w sobto wizyta 🙏🏻

Dziewczyny z cesarką w historii, czujecie jakoś teraz swoją bliznę? Ja mam w jednym miejscu takie wklęśnięcie i od wczoraj troszkę mnie tam kłuje, mam nadzieję, że nic się tam nie dzieje, na kontrolach była mowa, że po bliźnie praktycznie ani śladu, bardzo ładnie się zagoiła. Dobrze, że już w sobto wizyta 🙏🏻
Ja mam ogólnie bliznowca, cc miałam na szybko i bardzo nisko cięcie i jak na ten moment nic nie czuję. Jedyne co to mam wrażenie, że okolice podbrzusza i właśnie blizny znowu są takie „drętwe” a już miałam normalne czucie. Jestem 23 msc po cc.

Nie czuję jej, bardziej więzadła po bokach

reklama
Dlatego nigdy się nie zdecydowałam na easyhome, różne opinie. Niejedna miała cienie a nawet kreski a nic nie było. I raczej tak podeszłyśmy do Twojego tematu, wstawiłaś test a później ucichłaś ale to już nie ważne. Jesteś z nami na mamusiach. Poczuj że będzie dobrze! Odpocznij od zmartwień, jesteś w 2 miesiącu ciąży! Kluseczka rośnie!
W porządku ja nie mam do nikogo pretensji o to, przestrzeń tam jest dla każdego i każdy może się wypowiedzieć i podzielić, to był mój wybór żeby poczekać i cieszę się że udało się tu dołączyć. Trzymam kciuki za każdą z nas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry