Jesienny_lisc
Fanka BB :)
Czekamy z niecierpliwościąJa mam dzisiaj wizytę o 11:30. Koszmarnie się stresujedzisiaj 7+6 albo 8+0. Nie wiem bo każda aplikacja pokazuje inaczej. Więc powinno być już wszystko widać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czekamy z niecierpliwościąJa mam dzisiaj wizytę o 11:30. Koszmarnie się stresujedzisiaj 7+6 albo 8+0. Nie wiem bo każda aplikacja pokazuje inaczej. Więc powinno być już wszystko widać.
KciukiJa mam dzisiaj wizytę o 11:30. Koszmarnie się stresujedzisiaj 7+6 albo 8+0. Nie wiem bo każda aplikacja pokazuje inaczej. Więc powinno być już wszystko widać.
Opcja jest ale najczęściej nieco później jak zawiąże się grupka osóbCześć, zastanawiam się nad dołączeniem do Was, ale mam problem z tym, że to forum publiczne. Czy jest tu opcja na wątki zamknięte?
Ja odebrałam właśnie wyniki i TSH mam 0.031 gdzie norma to 0.38 - 5.33 w laboratorium Alab.Tak swoją drogą. Czy któraś z was dopiero w ciąży miała podwyższone tsh?
Jak to wygląda później po ciąży? Tak po prostu odstawiam leki czy to tsh spada do stanu sprzed ciąży czy już raczej będzie się to tak za mną ciągnęło?
A w te stronę to się nie spotkałam nigdy. Ja się przestraszyłam bo ja przed ciążą miałam tsh ok, a tu nagle sporo ponad normęJa odebrałam właśnie wyniki i TSH mam 0.031 gdzie norma to 0.38 - 5.33 w laboratorium Alab.
To też nie za bardzo chyba.