Blanca86
Fanka BB :)
Ale też żywo czerwono?Ja plamiłam kilka razy. Jak narazie się uspokoiło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale też żywo czerwono?Ja plamiłam kilka razy. Jak narazie się uspokoiło
Ja, na szczęście, wszystko mam jeszcze po synku. I cieszę się, że w końcu będę mogła te rzeczy użyćZdałam sobie sprawę że nie mam nic po pierwszym dziecku. Wszystko rozdałam po rodzinie. Ani ubranek, ani wanienki, dosłownie nic oprócz łóżeczka. Ile to pieniędzy pójdzie![]()
Wspaniale wieściZobacz załącznik 1742665Wszystko idealnie jak na ten moment. Glusio ma 2.3cm i mamy 9 tygodni i dwa dni. Serduszko 171/min. Termin na 2 styczniakolejny pakiet badań do zrobienia i karta ciąży założona. Kamień z serca- poryczałam się jak zobaczyłam serduszko po raz kolejny.
Tak, raz miałam żywo czerwoną ale nie na tyle żeby musieć używać podpaski. Jestem na lekach przeciwzakrzepowych i acardzie i ginekolog twierdzi, że musiało pęknąć jakieś naczynko. Bierzesz progesteron?Ale też żywo czerwono?
Ja byłam w 5+5 i miałam już pęcherzyk ciążowy z żółtkowym oraz echem zarodka. Myślę, że już powinno być coś widać. Badałaś betę?hej dziewczyny, czy widziałyście już pęcherzyk jak tak to w którym tyg? ja byłam 4+5 i nie było widać, będę szła w środę i będzie równe 6 tygodni i zastawiam się czy coś zobaczę z miesiączki termin 28.01![]()
Też kwestia tego czy nie oczyszczasz się z jakiegoś krwiaczka. Masz jakieś bóle? Jeśli bierzesz progesteron to zwiększ dawkę i leżAle też żywo czerwono?