Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hym może to też sprzęt słabszy? Ja jak byłam na NFZ to obraz też był gorszy niż jak byłam później w prywatnej klinice na medicover.Hej dziewczyny , a ja dzisiaj odwaliłam ... :/
W sobotę mialam wizytę u ginekolog prywatnie , a dzisiaj mialam na NFZ. Ta na NFZ mnie prowadzi ,ona nie wie ze chodzę tu i tu , bo nie podobałoby jej się to , a mi nie potrzebny stres , ta prywatna wie ze chodzę na NFZ. No I do setna , dzisiaj mialam tą wizytę , szybkie usg , ona widzi jedynie pusty pęcherzyk
Raz dwa i juz wizyta za tydzień, moze cos bedzie ...
Nie powiedziałam jej ze w sobotę słyszałam serduszko , jakos mnie zatkało. Teraz żałuję. Ale mysle sobie ze ile kobiet chodzi tylko i wyłącznie do jednego lekarza i ja np juz bym panikowała ze 6 tydzień i puste jajo gdyby nie ta wizyta w sobotę... ile stresu i nerwów. Juz dzisiaj się zdenerwowałam mimo ze wiem ze to jej niedopatrzenie , ale co gdybym nie widziała? Zdjęcie usg dzisiaj oraz screen z soboty z początku filmu wizyty jak Pani dr zaczęła mnie tylko badać, głębiej byl zarodek I serduszko ...
Masakra wam powiem ...
Moze gdybym powiedziała to by przyłożyła się i poszukała, ale kurde 6t2d ciąży i nie zdziwilo jej puste jajo ? Usg nawet nie trwało 40 sek. I zastanawiam się czy jednak z tego nfz nie zrezygnować... po co mi nerwy...
O ja pierdaczęHej dziewczyny , a ja dzisiaj odwaliłam ... :/
W sobotę mialam wizytę u ginekolog prywatnie , a dzisiaj mialam na NFZ. Ta na NFZ mnie prowadzi ,ona nie wie ze chodzę tu i tu , bo nie podobałoby jej się to , a mi nie potrzebny stres , ta prywatna wie ze chodzę na NFZ. No I do setna , dzisiaj mialam tą wizytę , szybkie usg , ona widzi jedynie pusty pęcherzyk
Nie powiedziałam jej ze w sobotę słyszałam serduszko , jakos mnie zatkało. Teraz żałuję. Ale mysle sobie ze ile kobiet chodzi tylko i wyłącznie do jednego lekarza i ja np juz bym panikowała ze 6 tydzień i puste jajo gdyby nie ta wizyta w sobotę... ile stresu i nerwów. Juz dzisiaj się zdenerwowałam mimo ze wiem ze to jej niedopatrzenie , ale co gdybym nie widziała? Zdjęcie usg dzisiaj oraz screen z soboty z początku filmu wizyty jak Pani dr zaczęła mnie tylko badać, głębiej byl zarodek I serduszko ...
Masakra wam powiem ...
Moze gdybym powiedziała to by przyłożyła się i poszukała, ale kurde 6t2d ciąży i nie zdziwilo jej puste jajo ? Usg nawet nie trwało 40 sek. I zastanawiam się czy jednak z tego nfz nie zrezygnować... po co mi nerwy...
Ja bym sobie darowała NFZ, skoro było już serduszko a ta nic nie widziała. Nie chciało jej się szukać albo właśnie tak słaby sprzęt.Hej dziewczyny , a ja dzisiaj odwaliłam ... :/
Masakra wam powiem ...
Jaka beta ?U mnie przyrost aż dziwnie duży. Też się boję co tam się dzieje.
Ale co tam, razem raźniej
Witajcie mamusie styczniowe. U mnie termin 04.01.2017![]()
Obraz obrazem, ale nawet nie szukała, złapała tylko jajo ,zmierzyła i kazała się ubraćHym może to też sprzęt słabszy? Ja jak byłam na NFZ to obraz też był gorszy niż jak byłam później w prywatnej klinice na medicover.
No chyba nie chciało jej się szukać właśnie...Ja bym sobie darowała NFZ, skoro było już serduszko a ta nic nie widziała. Nie chciało jej się szukać albo właśnie tak słaby sprzęt.
Masakra ... u nas dzisiaj w młodego w szkole pół klasy nie ma bo wirus (wymioty)Dziewczyny moje dziecko ma chyba jakiegoś wirusa typu rzyganskoPanikuje że się zarażę i nie wiem jakbym mogła się chronić. Jeszcze nam to pediatra potwierdzi bo jedziemy. Ale ze stresu aż mnie brzuch boli i jeszcze bardziej chce mi się
![]()
Hej Ninka pojedyncza beta o niczym nie mowi , ważny jest przyrost po 48h .Cześć dziewczyny jestem tu nowa . Niecały 5 tc i beta 6300 … co sądzicie
Mi juz znosząZdałam sobie sprawę że nie mam nic po pierwszym dziecku. Wszystko rozdałam po rodzinie. Ani ubranek, ani wanienki, dosłownie nic oprócz łóżeczka. Ile to pieniędzy pójdzie![]()