Yolandelo
Fanka BB :)
W piątek..U mnie też jeszcze brak serduszka. Mam nadzieję zobaczyć we wtorek.
A Ty kiedy masz najbliższą wizytę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W piątek..U mnie też jeszcze brak serduszka. Mam nadzieję zobaczyć we wtorek.
A Ty kiedy masz najbliższą wizytę?
No to serduszko już powinno byćW piątek..
Powinno bo to będzie 8+0 tydz. Ale żałuję strasznie, że nie umówiłam się wcześniej gdzieś bo chodzę cały czas zestresowana i mam głupie myśli. Teraz już raczej z dnia na dzień mnie nie przyjmą w naszych okolicach. No ale trudno już poczekamNo to serduszko już powinno być![]()
Też takie miałam i bardzo dobrze Cię rozumiemPowinno bo to będzie 8+0 tydz. Ale żałuję strasznie, że nie umówiłam się wcześniej gdzieś bo chodzę cały czas zestresowana i mam głupie myśli. Teraz już raczej z dnia na dzień mnie nie przyjmą w naszych okolicach. No ale trudno już poczekam![]()
Ja też już po sprzątaniu. Trochę się zmęczyłam i teraz odpoczywamDzisiaj zupełnie nie czuję się w ciążystrzeliła mnie energia i mimo że dzisiaj niedziela- sprzątam. Póki mam siłę
![]()
Dobra i chwilowa !Nie ma co zazdrościć, energia była chwilowa. Strzeliłam 3 godzinną drzemkę po sprzątaniu jednej z tą energią mi się wydawało