Jesienny_lisc
Fanka BB :)
Niedługo idę
Ale się stresuje !

Ale się stresuje !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daj znać po!Niedługo idę
Ale się stresuje !![]()
Ja też mam takie odczucie ze wyglądam okropnie i pewnie będzie dziewczynka.Jakby tak wierzyć w przesądy to obstawiam u siebie dziewczynkęwyglądam tragicznie, mam trądzik jak nastolatka, włosy suche jak wióry i twarz zmęczona, blada. Tragedia jest
z synem miałam błysk w oku od początku, piękną cerę i włosy. A teraz szok. Sama siebie nie poznaję
Też macie takie odczucia?
Ja jeszcze daleko jestem od prenatalnych. Ale może dlatego, że nie było jeszcze serduszka itp jak byłam na wizycie. No i żaden lekarz o tym nie mówił. Kartę ciąży też dopiero pewnie mi założą na następnej wizycie.Zapisujecie się już na prenatalne?
Ja mam test Pappa i pobranie krwi 1 lipca a USG 3 lipca.
Jak będzie tam coś podejrzanego to zrobię też Nipt ale wcześniej lekarz nie kazał robić. Powiedział żeby być dobrej myśli bo to sporadyczne przypadkii tego się trzymam.
Ja mam 23.06 Pappa i dwa dni później prenatalne. Ja jeszcze karty ciąży nie mam i liczę, że jak będzie wszystko ok to w poniedziałek ją założymyZapisujecie się już na prenatalne?
Ja mam test Pappa i pobranie krwi 1 lipca a USG 3 lipca.
Jak będzie tam coś podejrzanego to zrobię też Nipt ale wcześniej lekarz nie kazał robić. Powiedział żeby być dobrej myśli bo to sporadyczne przypadkii tego się trzymam.
CudownieWróciłam! Mamy serduszko !
Pani Dr przekochana !
zapytałam czy mogę nagrać wizytę dla męża , nie dosc ze pozwoliła od razu to jeszcze kazała go brać ze sobą na każdą następną i niech on sam sobie nagrywa
Wszystko idealnie , nasze dziecko ma 3,5mm
Zobacz załącznik 1742525
Yeah! SuperWróciłam! Mamy serduszko !
Pani Dr przekochana !
zapytałam czy mogę nagrać wizytę dla męża , nie dosc ze pozwoliła od razu to jeszcze kazała go brać ze sobą na każdą następną i niech on sam sobie nagrywa![]()
Wszystko idealnie , nasze dziecko ma 3,5mm
Zobacz załącznik 1742525
U mnie też jeszcze brak serduszka. Mam nadzieję zobaczyć we wtorek.Ja jeszcze daleko jestem od prenatalnych. Ale może dlatego, że nie było jeszcze serduszka itp jak byłam na wizycie. No i żaden lekarz o tym nie mówił. Kartę ciąży też dopiero pewnie mi założą na następnej wizycie.
Jak patrzę że wy macie wizyty to ja coraz bardziej się zaczęłam martwić i stresować swojąChyba najpóźniej z was bede widzieć zarodek z serduszkiem
![]()