• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Jakby tak wierzyć w przesądy to obstawiam u siebie dziewczynkę 🤣 wyglądam tragicznie, mam trądzik jak nastolatka, włosy suche jak wióry i twarz zmęczona, blada. Tragedia jest 🤣 z synem miałam błysk w oku od początku, piękną cerę i włosy. A teraz szok. Sama siebie nie poznaję🫣 Też macie takie odczucia?
Ja też mam takie odczucie ze wyglądam okropnie i pewnie będzie dziewczynka.

Zapisujecie się już na prenatalne?
Ja mam test Pappa i pobranie krwi 1 lipca a USG 3 lipca.
Jak będzie tam coś podejrzanego to zrobię też Nipt ale wcześniej lekarz nie kazał robić. Powiedział żeby być dobrej myśli bo to sporadyczne przypadki 😊 i tego się trzymam.

Jak będzie tam coś podejrzanego to zrobię też Nipt ale wcześniej lekarz nie kazał robić. Powiedział żeby być dobrej myśli bo to sporadyczne przypadki 😊 i tego się trzymam.
Ja jeszcze daleko jestem od prenatalnych. Ale może dlatego, że nie było jeszcze serduszka itp jak byłam na wizycie. No i żaden lekarz o tym nie mówił. Kartę ciąży też dopiero pewnie mi założą na następnej wizycie.
Jak patrzę że wy macie wizyty to ja coraz bardziej się zaczęłam martwić i stresować swoją 🫣 Chyba najpóźniej z was bede widzieć zarodek z serduszkiem 🤣

Ja mam 23.06 Pappa i dwa dni później prenatalne. Ja jeszcze karty ciąży nie mam i liczę, że jak będzie wszystko ok to w poniedziałek ją założymy

Wróciłam! Mamy serduszko !
Pani Dr przekochana !
zapytałam czy mogę nagrać wizytę dla męża , nie dosc ze pozwoliła od razu to jeszcze kazała go brać ze sobą na każdą następną i niech on sam sobie nagrywa 🤣
Wszystko idealnie , nasze dziecko ma 3,5mm 🫨🙈
1000032600.jpg

Załączniki

• 20260530_195749.jpg
    20260530_195749.jpg
    603,2 KB · Wyświetleń: 28
  • 17801641718077550699398721206978.jpg
    17801641718077550699398721206978.jpg
    872,5 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Ja jeszcze daleko jestem od prenatalnych. Ale może dlatego, że nie było jeszcze serduszka itp jak byłam na wizycie. No i żaden lekarz o tym nie mówił. Kartę ciąży też dopiero pewnie mi założą na następnej wizycie.
Jak patrzę że wy macie wizyty to ja coraz bardziej się zaczęłam martwić i stresować swoją 🫣 Chyba najpóźniej z was bede widzieć zarodek z serduszkiem 🤣
U mnie też jeszcze brak serduszka. Mam nadzieję zobaczyć we wtorek.
A Ty kiedy masz najbliższą wizytę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry