• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Ogólnie to dzień dobry, jedzenie późno białkowej kolacji zaczyna pomagać. Nadal pobudka o 3 w nocy ale kilka łyków wody albo mleka i idzie dalej spanko. Dzisiaj pobudka bez nudności póki co 😅 jakie plany na sobotę u Was?

@Blanca86 i @Jesienny_lisc dzisiaj o której macie wizyty?
19.30 🥰🥰🥰 I juz nie mogę się doczekać 😎 mam nadzieję ze zobaczę dzidziolka i serduszko ...

Dzień dobry!
Ja juz zauważyłam zaleznosc pomiędzy moimi mdlosciami .... nie mogę się najeść do syta . Bo po pół h ledwo żyję. A jak jem małe porcję ale często to jest lepiej ...
U mnie dzisiaj na razie tez jest dobrze. Jednak wiem że w każdej chwili się to moze zmienić i nie chwalę dnia przed zachodem słońca juz 🤣
Jakie macie plany na dzisiaj ?

Cześć dziewczynki. U mnie wyniki z TSH wyszły 0.791 a glukoza 70. Gorzej z moczem, tu znowu jakaś infekcja. Całą pierwszą ciążę walczyłam z nawracającymi infekcjami a jeszcze syn mi tak uciskał, że poszerzyła mi się nerka. Zobaczymy co ginka powie w poniedziałek

Kurczę ja odebrałam wyniki i tsh to 3,15. Czat mówi że to jeszcze jest ok skoro Ft3 i FT4 jest w normie. Nie wiem co mam robić czy mam się z kimś konsultować szybciej czy poczekać spokojnie do przyszłego piątku 🙁 Oczywiście zaczęłam panikować. W pierwszej ciąży miałam tsh 2,6 i nikt nic nie mówił, dopiero pod koniec dowiedziałam się że to trochę ponad normę od jednej położnej. No ale te ponad 3 mnie martwi…
Macie jakieś doświadczenie z takim tsh?
Przed ciążą te badania miałam ok..
Może skakać podobno ale dla spokoju powtórz to sobie. Jeszcze zależy w jakim momencie dnia robiłaś. Jak rano to trochę dużo. Mój syn miał w szpitalu badania i raz mu wyszło wysokie, powtórzyli mu rano i było ok. Powiedzieli, że to naturalne i że u każdego tak się dzieje, nawet u dziecka.

Dzien dobry
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ✊

Ja w poniedziałek idę zrobic badania, bo nie dosc, ze mam hashimoto to mam niskie żelazo i ferrytyne ale ten lekarz nie wypisał mi żadnych badań, bo zrobi to lekarz prowadzący 🤷‍♀️

Dzisiaj miałam tak straszna noc, w brzuchu mnie kręciło i mialam tak silne mdłości i do teraz je mam.

@Ronine wiem, ze ciężko nie myśleć o tym ale na spokojnie, każda ciaza jest inna. Do zapłodnienia mogło dojść pozniej. A co do bety, to moze dzisiaj skocz? Przychodnia w szpitalu powinna byc czynna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry