• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Objawy męczą mnie co 2 dni, jeden dzień super nic nie czuje a drugi kumulacja 😅 dzisiaj np piersi dotknąć nie mogę, brzuch lekko ciągnie no i nudności na zmianę z dziwnym apetytem ( właśnie wysłałam męża po pierogi z kapustą) @kataryna83 a jak u Was?
Ja wczoraj wstąpiłam do Biedronki po kilka rzeczy i myślałam że tam skończę. Wszystkie zapachy mnie tak dobiły że już żołądek w gardle miałam, ból głowy i zawroty. Szybko stamtąd uciekałam. Omijam spożywczaki bo to kolejna taka sytuacja.

Właśnie czekam na wizytę i stresuje się ogromnie. Jestem ciekawa co powie na wyniki glukozy i insuliny 😬😬😬
Czekamy ! Od razu daj znac !
Wyszła Ci juz cukrzyca ?
Witam się ze wszystkimi i z każdym z osobna. Termin z om 18.01.2027r. Wizyta i pierwsze usg jutro o 8.50. Jestem mamą już dwoch dziewczynek 7 i 4 lata mam nadzieję teraz na chłopca 🤗
Hej Milena ! W takim razie trzymam kciuki za kawalera 😉 jak się czujesz ?

Hej Milena ! W takim razie trzymam kciuki za kawalera 😉 jak się czujesz ?
Raz lepiej, raz gorzej. W porównaniu do poprzednich ciąż tamte były bezobjawowe 🤣 teraz męczy troszkę zmęczenie No i mdłości, które na szczescie pojawiają się i znikają. Ciśnienie codziennie 99/65. U Was jak jest z ciśnieniem? Ja mam wrażenie, ze caly czas moglabym spać, nie powoduje u mnie zawrotów głowy, bóli czy omdleń, ale jest męczące 😒😒

Raz lepiej, raz gorzej. W porównaniu do poprzednich ciąż tamte były bezobjawowe 🤣 teraz męczy troszkę zmęczenie No i mdłości, które na szczescie pojawiają się i znikają. Ciśnienie codziennie 99/65. U Was jak jest z ciśnieniem? Ja mam wrażenie, ze caly czas moglabym spać, nie powoduje u mnie zawrotów głowy, bóli czy omdleń, ale jest męczące 😒😒
U mnie tez ciśnienie niskie. Teraz zmierzyłam 101/62/63.
A całkiem niedawno skończyłam drugą kawę 🫩😴

reklama
Po wizycie, maluszek większy niż wychodzi z OM więc bardzo cieszy. Serducho bije jak dzwon! Udało się że nawet mąż był na wizycie-to był jego pierwszy raz więc wielkie oczy jak zobaczył czym będzie robione USG. I tyle z dobrych wieści, absolutnie do pracy nie wrócę-zakaz. Wyniki niepokojące, skierowanie do kardiologa, diabetologa, zrobić krzywą jak najszybciej, Tsh za wysokie bo 2,5… długa była wizyta. Przekreślone szanse na poród naturalny i czeka mnie sylwester na porodówce bo będziemy ciąć 37/38 tydzień. Ale dzidziutek jest silny i zdrowy i większy! Mój wojownik. Matka zrobi wszystko by był zdrowy, wszelkie diety mi nie straszne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry