• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Dzień dobry dziewczyny. Dobrego piątku dla nas 😁

@Eveline.eve @Jesienny_lisc o której dziś macie wizyty? Trzymam kciuki ✊
canadian comedy GIF by CBC

Ja dzisiaj o 17:40 właśnie budzę się po drzemce. Przed drzemka nudności i po drzemce też 🫩

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Dobrego piątku dla nas 😁

@Eveline.eve @Jesienny_lisc o której dziś macie wizyty? Trzymam kciuki ✊
Ja tez mam jednak jutro 🥲 i to o 19.30 🤯

Dzień dobry wszystkim !
Matko dziewczyny jak ja się wczoraj tragicznie czułam 🤢🤕 caly dzien pod kołdrą przeleżałam . Ani jeść ani pić tak mnie mdłości i zmęczenie męczyły a dzisiaj jak ręka odjął 🤠 na całe szczęście bo rzęsy musiałam isc w końcu zrobic 🤪😎😂

Objawy męczą mnie co 2 dni, jeden dzień super nic nie czuje a drugi kumulacja 😅 dzisiaj np piersi dotknąć nie mogę, brzuch lekko ciągnie no i nudności na zmianę z dziwnym apetytem ( właśnie wysłałam męża po pierogi z kapustą) @kataryna83 a jak u Was?

Objawy męczą mnie co 2 dni, jeden dzień super nic nie czuje a drugi kumulacja 😅 dzisiaj np piersi dotknąć nie mogę, brzuch lekko ciągnie no i nudności na zmianę z dziwnym apetytem ( właśnie wysłałam męża po pierogi z kapustą) @kataryna83 a jak u Was?
Ja złapałam w sklepie pierogi szpinakowe no i były takie małe, tak ładnie wyglądały, że chciałam je już otworzyć i zjeść. Przy kasie ekspedientka do mnie, że towar nie wchodzi bo nie jest wpisany i nie ma mi jak ich sprzedać 😭😭😭 Myślałam, że się popłaczę bo już sobie wyobrażałam jak je jem 😋😋 no i dupa.
Ja dzisiaj trochę lepiej choć mdłości męczą co jakiś czas ale nie tak jak przez ostatnie dni. Piersi mnie bolą no i po moich dzisiejszych zakupach zaczęły mnie pobolewać plecy.
Najlepiej jak się czymś zajmę bo jak usiądę odpocząć to już bym do wieczora mogła nie wstawać bo łapie mnie wtedy zjazd i spanie mnie klepie.

Ja złapałam w sklepie pierogi szpinakowe no i były takie małe, tak ładnie wyglądały, że chciałam je już otworzyć i zjeść. Przy kasie ekspedientka do mnie, że towar nie wchodzi bo nie jest wpisany i nie ma mi jak ich sprzedać 😭😭😭 Myślałam, że się popłaczę bo już sobie wyobrażałam jak je jem 😋😋 no i dupa.
Ja dzisiaj trochę lepiej choć mdłości męczą co jakiś czas ale nie tak jak przez ostatnie dni. Piersi mnie bolą no i po moich dzisiejszych zakupach zaczęły mnie pobolewać plecy.
Najlepiej jak się czymś zajmę bo jak usiądę odpocząć to już bym do wieczora mogła nie wstawać bo łapie mnie wtedy zjazd i spanie mnie klepie.
Tak miałam w Żabce jak się okazało że nie ma zapiekanek 🤣🤣🤣 łzy w oczach i musiałam wyjść z smutkiem.

Ooo a ja pochwaliłam ze dzisiaj super... dlugo nie musialam czekac 🤢🤢🤢kto nazwał ciążowe mdłości porannymi chyba był w innych ciążach ... 🤢🤢🤢 znowu będę się męczyć 😪 dobrze że rano zjadłam normalnie bo pewnie prócz paluszków jakis lub sucharów nic nie wcisnę 🫩

Ej ciekawe :) mnie to bardzo interesuje.

A powiedz co myślisz o kalendarzu chińskim? Ja jakoś nie potrafię chyba sobie tego sprawdzić, jest tyle różnych kalendarzy; czy one się zmieniają co rok?
Szczerze to używają już zachodniego, tylko mają parę swoich świąt. Co roku w okolicach przełomu stycznia i lutego jest tylko zmiana znaku i to jest największe święto. Co rok więc nie ma nowego kalendarza, tylko nowy „patron” roku.

reklama
Ale super ciekawostka 😊 aż poczytam dzisiaj o tym 🙂
Tyle że ja spaliłam trochę , bo rocznikowo powiedziałam wiek , 1992 jestem to będę kozą czy koniem ? 😂

Dzień dobry dziewczyny !
Ja juz nie wiem co robic żeby zacząć spać normalnie. W nocy wstaję ,kręce się , i 4 rano juz kawę musze wypić, koniec spania... w dzien nie umiem spac . 😒
Teraz jak będę u lekarza chyba poproszę o coś na lepszy sen , bo się wykończę 🤨
Jak nie jesteś ze stycznia albo początku lutego to jesteś Małpą - dobry znak, to ludzie inteligentni :) (chociaż u nas za powiedzenie „ale z ciebie małpa” to raczej obraza gwarantowana) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry