• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Mi w marcu miesiączką się spóźniła o 6 dni. W kwietniu też się spóźniała o dwa dni dlatego zrobiłam test i nawet jak wyszła mi delikatna druga kreska, to bardziej myślałam że menopauza mi się zaczyna🤣 i jestem pewna że cała owulacja też mi się przesunęła o jakieś 4 dni. Ogólnie w lipcu już miałam podchodzić do procedury in vitro, bo mam dosyć zaawansowaną endometriozę i ginekolog mówiła, że zajście naturalne będzie ciężkie (mam zrośnięte jajniki z macicą) ale jak widać jakoś się udało. I oby tak utrzymało się do końca
No widzisz. Cuda mamy na codzień.
Jeśli można wiedzieć- w jakim jesteś wieku że menopauzę już podejrzewasz? Ja mam 43 i tak szczerze to też już bałam się przed transferem że lekarz dopatrzy się pierwszych objawów i zrezygnujemy z transferu.

reklama
No widzisz. Cuda mamy na codzień.
Jeśli można wiedzieć- w jakim jesteś wieku że menopauzę już podejrzewasz? Ja mam 43 i tak szczerze to też już bałam się przed transferem że lekarz dopatrzy się pierwszych objawów i zrezygnujemy z transferu.
Mam 38 lat więc niby jeszcze powinnam mieć czas, ale mam masakrę w macicy- zrosty, mięśniaki, endometriozę itd. W tamtym roku miałam dwa łyżeczkowania po poronieniach. Parę lat temu usuwaną laparaskopowo torbiel endometrialną. Wpłynęło to znacznie na rezerwę jajnikową

Hej
Czytałam Was z krzaczorów ale pora sie przywitać 😁

Mam 34 lata i dwojke dzieci (13 i 9 lat) Dołączam do grona styczniowych mam. Dzisiaj byla pierwsza wizyta. Okruszek kilka dni młodszy niz wychodzi z miesiączki ale serducho bije wszystko póki co jest dobrze 😊 termin na 24.01.
Witaj !
Ale mamy podobną sytuację .
Ja tez mam 34 lata , dwójkę dzieci (12 i 8 lat) I nawet termin podobny 🤣 !

Laski, trzymam kciuki za Wasze bety 🤞🏻 Nie ma smucenia!
Dziewczyny jestem tu nowa nie wiem jak zacząć jak wyszukać temat na forum , błagam pomóżcie … mam problem , otóż ostatnia miesiączka była u mnie 23 marca 2026 . Datę poczęcia obstawiam na 3 lub 4 kwietnia 2026. jestem w 8-9 tyg ciąży USG mam umówione na jutro czyli 28 maja . Problem jest taki że o ciąży pomyślała tydzień temu bo zdarzały mi się nieregularne cykle , betę zrobiłam sobie dopiero 21 maja wynosiła 34972,94 miałam zrobić kolejną za 48 godzin w tym samym laboratorium ale przez korki nie zdążyłam , druga beta była wykonana 26 maja po weekendzie i spadła do 25851,33 strasznie się boję nie wiem co mam myśleć . Na każdym forum czytam o innych przypadkach , niektórzy piszą że w tym czasie beta naturalnie spada , inni że spadek jest duży 🫣 czy któraś z was miała podobne przeżycia i zakończyło się to dobrze , dodam że wczoraj dziwnie bolał mnie brzuch i kręgosłup na dole ale było to bardziej jak rozciąganie nie jak skurcze 🙂 nie wiem sama co mam myśleć

Ooo jak fajnie, to nie jestem sama 😁 a jak sie z tym czujesz ? Dzieci juz wiedzą?
Wiedzą , my starania juz z nimi konsultowaliśmy 😂🫣
Są wniebowzięci 🥰
I nie mogą się doczekać :)
Ja jestem trochę przerażona czy sobie poradzimy ale jednocześnie bardzo szczęśliwa .

A u Ciebie ? ☺️

Dziewczyny jestem tu nowa nie wiem jak zacząć jak wyszukać temat na forum , błagam pomóżcie … mam problem , otóż ostatnia miesiączka była u mnie 23 marca 2026 . Datę poczęcia obstawiam na 3 lub 4 kwietnia 2026. jestem w 8-9 tyg ciąży USG mam umówione na jutro czyli 28 maja . Problem jest taki że o ciąży pomyślała tydzień temu bo zdarzały mi się nieregularne cykle , betę zrobiłam sobie dopiero 21 maja wynosiła 34972,94 miałam zrobić kolejną za 48 godzin w tym samym laboratorium ale przez korki nie zdążyłam , druga beta była wykonana 26 maja po weekendzie i spadła do 25851,33 strasznie się boję nie wiem co mam myśleć . Na każdym forum czytam o innych przypadkach , niektórzy piszą że w tym czasie beta naturalnie spada , inni że spadek jest duży 🫣 czy któraś z was miała podobne przeżycia i zakończyło się to dobrze , dodam że wczoraj dziwnie bolał mnie brzuch i kręgosłup na dole ale było to bardziej jak rozciąganie nie jak skurcze 🙂 nie wiem sama co mam myśleć
Niestety nie jestem specjalistą ale z tego co udało mi się przeczytać z taką betą nie bada się przyrostów ☺️
Właśnie dlatego że są niemiarodajne .
Do jutra już niewiele czasu . Trzymam kciuki że zobaczysz piękne bijące serduszko 😊🥰

reklama
Wiedzą , my starania juz z nimi konsultowaliśmy 😂🫣
Są wniebowzięci 🥰
I nie mogą się doczekać :)
Ja jestem trochę przerażona czy sobie poradzimy ale jednocześnie bardzo szczęśliwa .

A u Ciebie ? ☺️

Niestety nie jestem specjalistą ale z tego co udało mi się przeczytać z taką betą nie bada się przyrostów ☺️
Właśnie dlatego że są niemiarodajne .
Do jutra już niewiele czasu . Trzymam kciuki że zobaczysz piękne bijące serduszko 😊🥰
Moje dzieciaki jeszcze nie wiedzą. O ciazy rozmawialiśmy, cos planowalismy i jest. Jak sie udało, to czuje jakies wlasnie przerażenie i duzo myśli co to bedzie teraz 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry