• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Widzę że dużo rocznika 1991, ja również :) podam Wam ciekawostkę: nasze dzieci będą miały chiński znak zodiaku Koń. Jeżeli macie 34 lata, to jesteście Kozami albo również Końmi (więcej Kóz). Niestety Koza to niby najgorszy znak (tylko 1 na 10 jest szczęśliwa w życiu), Konie za to to średni znak, mają je ludzie rodzinni, „stadni”, jednak trochę bezmyślni (najpierw „galop” a pomyśli się później). Rok Kozy rozpocznie się na początku lutego 2027 i niby w swój rok ma się pecha ale życie tego nie potwierdza. Może dla tych niby pechowych Kóz jest na odwrót? PS Mam takie skrzywienie bo mieszkałam kiedyś w Chinach i pierwsze pytanie po imieniu to jaki masz znak. Bardzo przesądny naród. Zostało mi to podciąganie każdej osoby pod znak zodiaku :)
Ale super ciekawostka 😊 aż poczytam dzisiaj o tym 🙂
Tyle że ja spaliłam trochę , bo rocznikowo powiedziałam wiek , 1992 jestem to będę kozą czy koniem ? 😂

Dzień dobry dziewczyny !
Ja juz nie wiem co robic żeby zacząć spać normalnie. W nocy wstaję ,kręce się , i 4 rano juz kawę musze wypić, koniec spania... w dzien nie umiem spac . 😒
Teraz jak będę u lekarza chyba poproszę o coś na lepszy sen , bo się wykończę 🤨

Ostatnia edycja:
reklama
Ale super ciekawostka 😊 aż poczytam dzisiaj o tym 🙂
Tyle że ja spaliłam trochę , bo rocznikowo powiedziałam wiek , 1992 jestem to będę kozą czy koniem ? 😂

Dzień dobry dziewczyny !
Ja juz nie wiem co robic żeby zacząć spać normalnie. W nocy wstaję ,kręce się , i 4 rano juz kawę musze wypić, koniec spania... w dzien nie umiem spac . 😒
Teraz jak będę u lekarza chyba poproszę o coś na lepszy sen , bo się wykończę 🤨
Hej. Ja mam podobnie z tym snem😮‍💨 dzisiejsza pobudka 3:45 i cały dzień dzisiaj będę siedziała zamulona w pracy. Zaraz lecę na badania do alabu.

Hej dziewczyny, wczoraj miałam wizytę termin na 16.01 zobaczymy jak sie wszystko potoczy oby mięśniaki nie zaczęły szaleć od dawki hormonów, czeka mnie ponownie insulina ale to nic najważniejsze by dzidzia zdrowo rosla
Nie dość że termin ten sam to i razem na insulinie będziemy 🫣 ja już nie mam złudzeń. W nocy budzi mnie taki głód że aż płakać mi się chce z bólu. Jakbym tydzień nie jadła, no i muszę zjeść bo inaczej już nie ma spania, wiem że to spadek cukru :( liczyłam że w tej ciąży jednak będzie bez takich akcji ale no cóż

Widzę że dużo rocznika 1991, ja również :) podam Wam ciekawostkę: nasze dzieci będą miały chiński znak zodiaku Koń. Jeżeli macie 34 lata, to jesteście Kozami albo również Końmi (więcej Kóz). Niestety Koza to niby najgorszy znak (tylko 1 na 10 jest szczęśliwa w życiu), Konie za to to średni znak, mają je ludzie rodzinni, „stadni”, jednak trochę bezmyślni (najpierw „galop” a pomyśli się później). Rok Kozy rozpocznie się na początku lutego 2027 i niby w swój rok ma się pecha ale życie tego nie potwierdza. Może dla tych niby pechowych Kóz jest na odwrót? PS Mam takie skrzywienie bo mieszkałam kiedyś w Chinach i pierwsze pytanie po imieniu to jaki masz znak. Bardzo przesądny naród. Zostało mi to podciąganie każdej osoby pod znak zodiaku :)
Ej ciekawe :) mnie to bardzo interesuje.

A powiedz co myślisz o kalendarzu chińskim? Ja jakoś nie potrafię chyba sobie tego sprawdzić, jest tyle różnych kalendarzy; czy one się zmieniają co rok?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry