Jesienny_lisc
Fanka BB :)
Ale super ciekawostkaWidzę że dużo rocznika 1991, ja równieżpodam Wam ciekawostkę: nasze dzieci będą miały chiński znak zodiaku Koń. Jeżeli macie 34 lata, to jesteście Kozami albo również Końmi (więcej Kóz). Niestety Koza to niby najgorszy znak (tylko 1 na 10 jest szczęśliwa w życiu), Konie za to to średni znak, mają je ludzie rodzinni, „stadni”, jednak trochę bezmyślni (najpierw „galop” a pomyśli się później). Rok Kozy rozpocznie się na początku lutego 2027 i niby w swój rok ma się pecha ale życie tego nie potwierdza. Może dla tych niby pechowych Kóz jest na odwrót? PS Mam takie skrzywienie bo mieszkałam kiedyś w Chinach i pierwsze pytanie po imieniu to jaki masz znak. Bardzo przesądny naród. Zostało mi to podciąganie każdej osoby pod znak zodiaku
![]()
Tyle że ja spaliłam trochę , bo rocznikowo powiedziałam wiek , 1992 jestem to będę kozą czy koniem ?
Dzień dobry dziewczyny !
Ja juz nie wiem co robic żeby zacząć spać normalnie. W nocy wstaję ,kręce się , i 4 rano juz kawę musze wypić, koniec spania... w dzien nie umiem spac .
Teraz jak będę u lekarza chyba poproszę o coś na lepszy sen , bo się wykończę
Ostatnia edycja: