styczniowe marzenie
Zaciekawiona BB
No to jesteśmy na podobnej drodze, bo ja dzisiaj 8 tydzień.Ale z maluszkiem wszystko ok tętno 155/min i ładnie rośnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to jesteśmy na podobnej drodze, bo ja dzisiaj 8 tydzień.Ale z maluszkiem wszystko ok tętno 155/min i ładnie rośnie.
Jaki grosio juzJa dzisiaj po kolejnej wizycie (na NFZ). Miałam taki strach że już przed drzwiami zastanawiałam się czy potrzebnie tam wchodzę i prawie zwiałam. Tylko dlatego że głupio było mi powiedzieć że tylko po skieriwania.
Lekarz super, od razu powiedziałam o co chodzi bez wymyślania. Sprawdził okruszka- posłuchaliśmy serduszka i wszystko wyjaśnił.
Dostałam skierowanie na CITO do poradni prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka i powiedział że zgodnie z przepisami muszą mnie przyjąć do 7 dni.
Dlatego jutro po południu wizyta w Warszawie na Żelaznej.
I jeszcze fotka maluszka![]()
Uwielbiam citowe wizyty w ciąży, chociaż taki przywilejJa dzisiaj po kolejnej wizycie (na NFZ). Miałam taki strach że już przed drzwiami zastanawiałam się czy potrzebnie tam wchodzę i prawie zwiałam. Tylko dlatego że głupio było mi powiedzieć że tylko po skieriwania.
Lekarz super, od razu powiedziałam o co chodzi bez wymyślania. Sprawdził okruszka- posłuchaliśmy serduszka i wszystko wyjaśnił.
Dostałam skierowanie na CITO do poradni prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka i powiedział że zgodnie z przepisami muszą mnie przyjąć do 7 dni.
Dlatego jutro po południu wizyta w Warszawie na Żelaznej.
I jeszcze fotka maluszka![]()
Z usg wychodzi mniej oczywiście bo 7+4 ale liczę z miesiączki. Cykle miałam długie ostatnio to by się wszystko zgadzało.No to jesteśmy na podobnej drodze, bo ja dzisiaj 8 tydzień.
Mi w marcu miesiączką się spóźniła o 6 dni. W kwietniu też się spóźniała o dwa dni dlatego zrobiłam test i nawet jak wyszła mi delikatna druga kreska, to bardziej myślałam że menopauza mi się zaczynaZ usg wychodzi mniej oczywiście bo 7+4 ale liczę z miesiączki. Cykle miałam długie ostatnio to by się wszystko zgadzało.