styczniowe marzenie
Zaciekawiona BB
I ja mam dzisiaj tą przypadłość
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dopuszczam do wymiotów bo jakbym zaczęła to cały czas bymPowiedz mi czy jak wymiotujesz to po tym czujesz ulgę i już nie masz mdłości? Czy jednak nadal Cię mdli?
Kurna ja znowu od rana mam mdłości mega ale ja akurat wymiotować nie mogę i nawet się nie da na zawołanie… i tak się męczę przez 3/4 dnia. Myślałam o tych lekach co dostałam na mdłości/wymioty ale one podobną strasznie zamulają a ja sobie nie mogę pozwolić na spanie przez większość dnia przy prawie 2-letnim dziecku![]()
Kontroli aż tak się nie boję. Moja księgowa powiedziała że mogłam przyjechać do firmy np. Po dokumenty. Gorzej jak ktoś pracuje u prywaciarza to tam szef często sam zgłasza o sprawdzenie czy nie ma nadużycia.No ja mam umowę o pracę i działalność też, ale z tego co wiem, L4 ogranicza każda możliwość pracy zarobkowej, nie boisz się jakiejś kontroli z ZUS czy coś?
Bo ja tam chętnie akurat wzięłabym L4 na umwoei o pracy, a na działalność pracowała w drugim gabinecie, no ale się cykam ;D
Piękny groszek. Który to tydzień? Jeśli mogę zapytać czemu to ciąża wysokiego ryzka? Jesteś na jakichś lekach w ciąży?Ja dzisiaj po kolejnej wizycie (na NFZ). Miałam taki strach że już przed drzwiami zastanawiałam się czy potrzebnie tam wchodzę i prawie zwiałam. Tylko dlatego że głupio było mi powiedzieć że tylko po skieriwania.
Lekarz super, od razu powiedziałam o co chodzi bez wymyślania. Sprawdził okruszka- posłuchaliśmy serduszka i wszystko wyjaśnił.
Dostałam skierowanie na CITO do poradni prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka i powiedział że zgodnie z przepisami muszą mnie przyjąć do 7 dni.
Dlatego jutro po południu wizyta w Warszawie na Żelaznej.
I jeszcze fotka maluszka![]()
Dziś zaczął się 9 tydzień (8+1) . Mam 43 lata po cesarkach i ciąża z invitro. Opieka w moim przypadku na CitoPiękny groszek. Który to tydzień? Jeśli mogę zapytać czemu to ciąża wysokiego ryzka? Jesteś na jakichś lekach w ciąży?
Ale z maluszkiem wszystko ok tętno 155/min i ładnie rośnie.Dziś zaczął się 9 tydzień (8+1) . Mam 43 lata po cesarkach i ciąża z invitro. Opieka w moim przypadku na Cito