Yolandelo
Fanka BB :)
Co do serca to ja też go jeszcze nie widziałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co do serca to ja też go jeszcze nie widziałam
O matko byłam pewna że tak ! A na kiedy masz termin ??Co do serca to ja też go jeszcze nie widziałam![]()
Niby 16 stycznia według om. Na USG był tylko pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy. No i byłam w 5+5 na wizycie. Teraz mam wizytę 5 czerwca i mam nadzieję, że serce będzie bo to już będzie 8 tydzieńO matko byłam pewna że tak ! A na kiedy masz termin ??
W piątek będzie 6+5 i mam nadzieję że już założymy kartę ciąży@Eveline.eve który tydzień dokładnie będziesz miała w piątek? Chyba będzie już szansa zobaczyć?
Kurde strasznie długo czekacie na te wizytyNiby 16 stycznia według om. Na USG był tylko pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy. No i byłam w 5+5 na wizycie. Teraz mam wizytę 5 czerwca i mam nadzieję, że serce będzie bo to już będzie 8 tydzieńAle stresa mam ogromnego.
Właśnie kurde zdziwiłam się że lekarz mi kazał przyjść dopiero za 2 tyg, a ten na NFZ za 3tyg bo u niego wizytę mam 11.06.Kurde strasznie długo czekacie na te wizytyu nas na początku są co tydzień praktycznie, pozniej coraz rzadziej I przed porodem znowu co tydzień
Podziwiam Wasja bym nie wytrzymała
Na pewno będzie serduszko i juz piękny człowiek na monitorze![]()
8 tydzień to już powinien być mały człowieczekNiby 16 stycznia według om. Na USG był tylko pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy. No i byłam w 5+5 na wizycie. Teraz mam wizytę 5 czerwca i mam nadzieję, że serce będzie bo to już będzie 8 tydzieńAle stresa mam ogromnego.
To już serduszko będzie na bankW piątek będzie 6+5 i mam nadzieję że już założymy kartę ciążylekarz nie zakłada póki nie ma serduszka
![]()
Rozumiem, przykro mi bardzo. Dzielna z Ciebie KobietaCukrzyca ciążowa na koniec z zastrzykami insuliny, nadciśnienie gdzie pod koniec ciąży już nie reagowałam na leki, białkomocz, łożysko 3stopnia w 35 tc, preeklampsja. Straciłam tyle białka że nie było szans na kp
trzymam mocno!U mnie jutro będzie 4+5 wie też nie liczę na dużo. Oby tylko było we właściwym miejscu. Trochę się martwię, że mogło się zagniezdzic w bliznieale jutro już na szczęście powinnam się dowiedzieć
proszę wszystkich o kciukasy
![]()
No ja mam umowę o pracę i działalność też, ale z tego co wiem, L4 ogranicza każda możliwość pracy zarobkowej, nie boisz się jakiejś kontroli z ZUS czy coś?Ja na zwolnieniu jestem od transferu oczywiście jako że mam swoją działalność to też pracuję cały czas. Oszczędzam się jak mogę ale mam pracę przy kompie i wiem że w domu też bym nie poleżała bo coś bym znalazła do zrobienia a tak czas szybciej mija.
Mam nadzieję że będę mogła to zwolnienie przeciągnąć do końca i też popracować jak najdłużej się da.
I tak chorendalne składki zdrowotne płacę a do lekarzy tylko prywatnie chodzę. To teraz zamierzam odłożyć sobie kasę ze zwolnienia na wyprawkę dla maluszka i pierwsze wydatki po porodzie.