• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
To u mnie jutro będzie to samo. Czarne tło z biała kropką😜😜😜
Ale super, że wszystko wygląda idealnie 😘
A który dziś masz tydzień dokładnie?
Dzisiaj mi się zmieniło wg Om jednak planowany termin na 26.01 bo Pani dr zerknela na moje ostatnie (różne) cykle , a wg USG 23.01 czyli 5t2d . U Ciebie moze więcej zobaczysz , bo moja Pani dr ma chyba z 80 lat , i ona nie ma ochoty wzroku w tym wieku juz męczyć więc lubi poczekac aż bedzie lepiej widać 😂 to moja trzecia ciąża u niej więc znam jej zagrywki 🤣 wazne ze pęcherzyk jest , wazne ze w macicy , wazne ze jajniki piękne , ze endometrium grube , i ze pęcherzyk jest idealnych rozmiarów a z resztą mam czekać jak bedzie większe 🤣 mowi jest idealnie ! I ja jej wierze 🥰
Siedziałam u niej dzisiaj 47 minut 😅
Aż bałam się wyjść od niej ze pacjentki inne mnie jadem oplują 😂 biedne .

Dzisiaj mi się zmieniło wg Om jednak planowany termin na 26.01 bo Pani dr zerknela na moje ostatnie (różne) cykle , a wg USG 23.01 czyli 5t2d . U Ciebie moze więcej zobaczysz , bo moja Pani dr ma chyba z 80 lat , i ona nie ma ochoty wzroku w tym wieku juz męczyć więc lubi poczekac aż bedzie lepiej widać 😂 to moja trzecia ciąża u niej więc znam jej zagrywki 🤣 wazne ze pęcherzyk jest , wazne ze w macicy , wazne ze jajniki piękne , ze endometrium grube , i ze pęcherzyk jest idealnych rozmiarów a z resztą mam czekać jak bedzie większe 🤣 mowi jest idealnie ! I ja jej wierze 🥰
U mnie jutro będzie 4+5 wie też nie liczę na dużo. Oby tylko było we właściwym miejscu. Trochę się martwię, że mogło się zagniezdzic w bliznie😔 ale jutro już na szczęście powinnam się dowiedzieć 😀 proszę wszystkich o kciukasy 😀😁

Najważniejsze, że wszystko sprawdzone i wszystko jest ok 😁 długa wizyta, ale dobrze sprawdzone 👍

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry