kataryna83
Fanka BB :)
Co to jest Brzeźnia?A co miałaś ? Przypomnisz? Ja miałam łożysko przodujące Brzeźnie i się tak strasznie tego boję….
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co to jest Brzeźnia?A co miałaś ? Przypomnisz? Ja miałam łożysko przodujące Brzeźnie i się tak strasznie tego boję….
To u mnie jutro będzie to samo. Czarne tło z biała kropką
Ale super, że wszystko wygląda idealnie![]()
Dzisiaj mi się zmieniło wg Om jednak planowany termin na 26.01 bo Pani dr zerknela na moje ostatnie (różne) cykle , a wg USG 23.01 czyli 5t2d . U Ciebie moze więcej zobaczysz , bo moja Pani dr ma chyba z 80 lat , i ona nie ma ochoty wzroku w tym wieku juz męczyć więc lubi poczekac aż bedzie lepiej widaćA który dziś masz tydzień dokładnie?
Ja teraz wykorzystuje nazbierane dni wolne za nadgodziny , (praktycznie drugi urlop bo 23 dni )Kiedy macie zamiar iść na zwolnienie?
Ja jestem stomatologiem i robię specjalizację, jedna przerwę już miałam, więc chciałabym tak do września włącznie popracować.
Cukrzyca ciążowa na koniec z zastrzykami insuliny, nadciśnienie gdzie pod koniec ciąży już nie reagowałam na leki, białkomocz, łożysko 3stopnia w 35 tc, preeklampsja. Straciłam tyle białka że nie było szans na kpA co miałaś ? Przypomnisz? Ja miałam łożysko przodujące Brzeźnie i się tak strasznie tego boję….
U mnie jutro będzie 4+5 wie też nie liczę na dużo. Oby tylko było we właściwym miejscu. Trochę się martwię, że mogło się zagniezdzic w bliznieDzisiaj mi się zmieniło wg Om jednak planowany termin na 26.01 bo Pani dr zerknela na moje ostatnie (różne) cykle , a wg USG 23.01 czyli 5t2d . U Ciebie moze więcej zobaczysz , bo moja Pani dr ma chyba z 80 lat , i ona nie ma ochoty wzroku w tym wieku juz męczyć więc lubi poczekac aż bedzie lepiej widaćto moja trzecia ciąża u niej więc znam jej zagrywki
wazne ze pęcherzyk jest , wazne ze w macicy , wazne ze jajniki piękne , ze endometrium grube , i ze pęcherzyk jest idealnych rozmiarów a z resztą mam czekać jak bedzie większe
mowi jest idealnie ! I ja jej wierze
![]()
Siedziałam u niej dzisiaj 47 minut![]()
Aż bałam się wyjść od niej ze pacjentki inne mnie jadem oplująbiedne .
Najważniejsze, że wszystko sprawdzone i wszystko jest okDzisiaj mi się zmieniło wg Om jednak planowany termin na 26.01 bo Pani dr zerknela na moje ostatnie (różne) cykle , a wg USG 23.01 czyli 5t2d . U Ciebie moze więcej zobaczysz , bo moja Pani dr ma chyba z 80 lat , i ona nie ma ochoty wzroku w tym wieku juz męczyć więc lubi poczekac aż bedzie lepiej widaćto moja trzecia ciąża u niej więc znam jej zagrywki
wazne ze pęcherzyk jest , wazne ze w macicy , wazne ze jajniki piękne , ze endometrium grube , i ze pęcherzyk jest idealnych rozmiarów a z resztą mam czekać jak bedzie większe
mowi jest idealnie ! I ja jej wierze
![]()
Siedziałam u niej dzisiaj 47 minut![]()
Aż bałam się wyjść od niej ze pacjentki inne mnie jadem oplująbiedne .
Trzymamy kciuki juz od dzisiajU mnie jutro będzie 4+5 wie też nie liczę na dużo. Oby tylko było we właściwym miejscu. Trochę się martwię, że mogło się zagniezdzic w bliznieale jutro już na szczęście powinnam się dowiedzieć
proszę wszystkich o kciukasy
![]()