• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama

Załączniki

• 20260525_090801.jpg
    20260525_090801.jpg
    332,6 KB · Wyświetleń: 33
O tyle widać 😂😂😂
Juz mam kartę ciąży !
Wszystko idealnie wygląda 🥰
Dostałam juz skierowanie na badania I 01.06 kolejna wizyta 🫣🫠🥰
No i super! Też mam skierowanie na badania tylko właśnie nie wiem czy robić je w tym tygodniu czy dopiero w przyszłym przed wizytą 🫣 Ja mam fobię że zemdleje chyba wolałabym iść z mężem, a on może iść ze mną w środę albo w czwartek bo ma urlop, a później już niestety musiałabym sama.

No i super! Też mam skierowanie na badania tylko właśnie nie wiem czy robić je w tym tygodniu czy dopiero w przyszłym przed wizytą 🫣 Ja mam fobię że zemdleje chyba wolałabym iść z mężem, a on może iść ze mną w środę albo w czwartek bo ma urlop, a później już niestety musiałabym sama.
Mi doktor kazała w następnym tygodniu zrobic . Nie wiem czemu ale mówiła ze w tym nie robic 🤔

reklama
Ja wszystkie, o których piszecie robiłam jakiś czas temu. Plus mam potwierdzoną grupę krwi. Więc u mnie trochę mniej tych badań. Ja w czwartek pójdę porobić wyniki i 1 czerwca na wizytę. Kolejna dopiero 23 czerwca i 25-go prenatalne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry