madziula0234
Fanka BB :)
Wiem, rozumiemNo już później też uważam że co 3/4 tyg jest ok. Ale taki początek jest najgorszy skoro nie widziałam jeszcze serduszka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem, rozumiemNo już później też uważam że co 3/4 tyg jest ok. Ale taki początek jest najgorszy skoro nie widziałam jeszcze serduszka![]()
O tyle widaćTrzymam kciuki![]()
No i super! Też mam skierowanie na badania tylko właśnie nie wiem czy robić je w tym tygodniu czy dopiero w przyszłym przed wizytąO tyle widać
Juz mam kartę ciąży !
Wszystko idealnie wygląda
Dostałam juz skierowanie na badania I 01.06 kolejna wizyta![]()
Mi doktor kazała w następnym tygodniu zrobic . Nie wiem czemu ale mówiła ze w tym nie robicNo i super! Też mam skierowanie na badania tylko właśnie nie wiem czy robić je w tym tygodniu czy dopiero w przyszłym przed wizytąJa mam fobię że zemdleje chyba wolałabym iść z mężem, a on może iść ze mną w środę albo w czwartek bo ma urlop, a później już niestety musiałabym sama.
Ja też mam to wszystko + grupę krwiJa mam morfologię , mocz , glukoza , TSH , ferrytyna , HBsAG, Toxoplazma IgG , Toxoplazma IgM, WR i odczyn Coombsa (PTA) ... Więc sporo tego![]()
No ja grupę krwi ,cytologię i usg piersi mam świeże więc nie musze teraz robic a tez bym miala . Sporo tego , a to dopiero początekJa też mam to wszystko + grupę krwi
Lekarze lubią mieć w miarę najświeższe badaniaMi doktor kazała w następnym tygodniu zrobic . Nie wiem czemu ale mówiła ze w tym nie robic![]()