• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Właśnie lekarz mi mówił żebym parzyła sobie imbir. Ale też przepisał mi bonjeste tylko to jest mega drogie i boję się, że mnie to zamuli skoro to też ma działanie uspokajajace i trzeba brać jedną tabletkę rano. No i nie wymiotuję więc nie wiem czy to zadziała też na mdłości. Któraś z was kiedyś brała te leki? Macie jakieś doświadczenie?
Niestety ja ich nie mialam ,więc nie pomogę...
Mi też ciągle chce się coś jeść ale jak wącham to mi apetyt mija i nie wiem co bym jadła. Narazie najlepsze są owoce i warzywa.
Chleb tylko ciemny i niektóre mięsa. Czasem lody ale raczej te kwaśne.
Masakra
Ale moja waga odrobinę spadła od tych 2 mcy.
Ja jem jak najęta 🫣 ale juz muszę się opanować , bo w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę , i tu jest duże prawdopodobieństwo że tez bede miala 🙄😒
@Jesienny_lisc na którą masz jutro wizytę? Jestem ciekawa, czy będzie już u Ciebie coś widać więcej. Ja mam we wtorek i nie wiem czy mogę liczyć na 💙 Chyba raczej jeszcze będzie za wcześnie...
Na 8³⁰ ,ale na NFZ więc pewnie o 9³⁰ wejde 😂😂😂 dam znac ! 😁
Ja nadal bezobjawowo się czuję 👍 Teraz tylko lekko macica mnie ciągnie. A tak, to wcale nie czuję się ciążowo. Oby mi tak zostało do końca 😜😀
No i piąteczka ! Bo ja czuję to samo 😂

Właśnie lekarz mi mówił żebym parzyła sobie imbir. Ale też przepisał mi bonjeste tylko to jest mega drogie i boję się, że mnie to zamuli skoro to też ma działanie uspokajajace i trzeba brać jedną tabletkę rano. No i nie wymiotuję więc nie wiem czy to zadziała też na mdłości. Któraś z was kiedyś brała te leki? Macie jakieś doświadczenie?
Moje koleżanki bardzo poleciły mi ten lek na mdłości właśnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry