• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Trochę mnie uspokoiłaś, dziękuję 😘
Ja ogólnie nie jestem panikarą i zawsze na wszystko umiem poczekać cierpliwie, ale lekki niepokój mam.

O, widzisz Tobie przesunie się w drugą stronę. No to we trzy, razem z @Ronine zamykamy ten peleton 😜😘👤
A Ty mnie 🥰
Chociaż wczoraj narzekałam ze kompletne zero objawów, to dzisiaj co 2 h z zegarkiem w ręku wstawałam siku 🥲🤣

Dzień dobry dziewczyny !
Jak się czujecie ? 😊

U mnie kosmicznie nasilone objawy. W dzień spodziewanej miesiączki miałam mdłości w pociągu. Uznałam że pewnie sobie wmawiam. Ale test po południu wyszedł już pozytywny. Do mdłości podczas wszelkich przemieszczeń doszedł niemożliwy apetyt. Przed ciążą się trochę odchudzałam, teraz jem już więcej niż przez ostatnie miesiące i dalej mi burczy w brzuchu na pół osiedla. No i chodzę lulu ok. 20. Mąż chciał to ma teraz i musi wieczorem ogarniać dzieci :D podsumowując, bardzo mocne objawy, a to dopiero 4-5tc. W poprzednich ciążach tak nie miałam. Mąż twierdzi, że bliźniaki (u mnie w rodzinie same bliźniaki, moja mama też z bliźniaków)

Hej, hej. U mnie natomiast wczoraj delikatne zmęczenie i ciągle odwiedziny w toalecie na siusiu. Ogólnie jakość snu mi się poprawiła i w końcu się w miarę wysypiam.
Jeju to zazdroszczę mega ! Bo ja znowu nie mogę spac ... zasypiam co prawda mega szybko ale co chwile się budzę 🙄 a juz o 3 w nocy najchętniej kawkę bym piła , ale nie chce budzić rodzinki ekspresem 😂🤣
Zawsze jak zachwale to później żałuję. Obudziłam się w nocy i walczyłam z nudnościami 🫣 nocne mdłości kto to widział
A Tobie to akurat nie zazdroszczę 😂 chociaz w sumie... każdy mowi ze mdłości (duże i częste) są na dziewczynkę... a ja nie mam 😅 więc juz zaczynam myśleć ze KRÓLOWA będzie tylko jedna 🤣🫣 I'm 🤪

Dzień dobry 😁

Współczuję Wam tych wszystkich dolegliwości 😔

Witam się po drzemce. U mnie to niespotykane, bo ja nigdy nie śpię w dzień. Brzuch mnie lekko ciągnie na dole i powrócił delikatny ból piersi. Jak tak by zostało już do końca to było by wspaniale.

Dobrego dnia ☕

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry