Eveline.eve
Moderator
Super dzień, wczoraj totalny zjazd a dzisiaj przypływ energii. Czyli będzie jak z Polską pogodą- w kratkę 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A Ty mnieTrochę mnie uspokoiłaś, dziękuję
Ja ogólnie nie jestem panikarą i zawsze na wszystko umiem poczekać cierpliwie, ale lekki niepokój mam.
O, widzisz Tobie przesunie się w drugą stronę. No to we trzy, razem z @Ronine zamykamy ten peleton![]()
Jeju to zazdroszczę mega ! Bo ja znowu nie mogę spac ... zasypiam co prawda mega szybko ale co chwile się budzęHej, hej. U mnie natomiast wczoraj delikatne zmęczenie i ciągle odwiedziny w toalecie na siusiu. Ogólnie jakość snu mi się poprawiła i w końcu się w miarę wysypiam.
A Tobie to akurat nie zazdroszczęZawsze jak zachwale to później żałuję. Obudziłam się w nocy i walczyłam z nudnościaminocne mdłości kto to widział
Ja mam we wtorekKto ma w następnym tygodniu wizyty? Ja dopiero 1 czerwcamam nadzieję, że moja marmulka będzie dalej fikać i dorodnie rosnąć
Ja mam jutro na 8³⁰ i w piątek na 19³⁰Kto ma w następnym tygodniu wizyty? Ja dopiero 1 czerwcamam nadzieję, że moja marmulka będzie dalej fikać i dorodnie rosnąć