Osasuna
Moderator
Yeah, mamy to!Jestem po wizycie, jest zarodek i przez ułamek sekundy udało się zobaczyć serduszko ale jest tak malutki schowany że tylko tyle wiemy. Nie dało się go zmierzyć ale jest!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Yeah, mamy to!Jestem po wizycie, jest zarodek i przez ułamek sekundy udało się zobaczyć serduszko ale jest tak malutki schowany że tylko tyle wiemy. Nie dało się go zmierzyć ale jest!![]()
Juppiiii![]()
To ja następna w kolejce po serce![]()
Ciekawe tylko czy w poniedziałek bedzie cos widaćale nie tracę nadziei !
Dziewczyny dostałyście pierwsze usg ? Pokażcie! I napiszcie dokładny tc(oczywiście dane wrażliwe przytnijcie )
wow, przy porodzie dopiero. Skąd Wy kobitki macie taką cierpliwość ale fakt taka niespodzianka to pamiątka na całe życieFajnie.
Ja kiedyś tak samo zrobiłam. Miałam w domu parę i trzecie dziecko jakiej jest płci dowiedzieliśmy się dopiero na porodówce. Fantastyczne przeżycie. Ale i tak byłam pewna że będzie syn I tak było
Pozdrawiam
No wlasnie ja tez nie mam żadnych objawów. Moze jeszcze jesteśmy za młodziutkieA ja następna w kolejce za. Jednak nie wytrzymam tak długo bez wizyty, tym bardziej, że martwi mnie trochę, że nie mam objawów. Muszę podglądać co tam u mojego Okruszka.
@Eveline.eve proszę wpisz mi termin pierwszej wizyty na 26.05. Mam nadzieję, że będzie to dla mnie radosny dzień matki![]()
Dzień dobry w weekendNo wlasnie ja tez nie mam żadnych objawów. Moze jeszcze jesteśmy za młodziutkiewczoraj się zastanawiałam jak się czujesz bo pewnie będziemy miały podobny termin ! Więc mnie uspokoiłaś
Dzień dobry !![]()
Też się trochę męczę, jak wchodzę na drugie piętro. Ale tak szczerze to ja nigdy nie miałam kondycjiJa mam dzisiaj okropne mdłości od rana, mam nadzieję że to się nie skończy.
Dziewczyny czy wy też się tak męczycie? Wystarczy że przejdę kawałek, albo wejdę po schodach i łapie zadyszkę. W pierwszej ciąży tak nie miałam, więc to dla mnie nowość. Tak samo jak meeega zmęczenie na wieczór i w południe.
Praktycznie wcale mnie nie bolą@Jesienny_lisc tak jeszcze dopytam, cyce też się nie bolą? Mnie dziś znacznie mniej, nawet stanika nie potrzebuje... Mam mieszane uczucia. Z jednej strony się trochę martwię, a z drugiej cieszę, że czuję się dobrze. Nie dogodzisz!![]()
Trochę mnie uspokoiłaś, dziękujęPraktycznie wcale mnie nie bolątylko trochę przy dotyku ... wcześniej bolaly a teraz przestały. Ale beta rośnie więc tak ma byc najwidoczniej
Mi pewnie tez się termin przesunie o kilka dni . Bardziej celuje w 26.01 -28.01 ponieważ moje cykle ostatnio trochę szalały... ale zobaczymy .![]()