Osasuna
Fanka BB :)
Yeah, mamy to!Jestem po wizycie, jest zarodek i przez ułamek sekundy udało się zobaczyć serduszko ale jest tak malutki schowany że tylko tyle wiemy. Nie dało się go zmierzyć ale jest!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Yeah, mamy to!Jestem po wizycie, jest zarodek i przez ułamek sekundy udało się zobaczyć serduszko ale jest tak malutki schowany że tylko tyle wiemy. Nie dało się go zmierzyć ale jest!![]()
Juppiiii![]()
To ja następna w kolejce po serce![]()
Ciekawe tylko czy w poniedziałek bedzie cos widaćale nie tracę nadziei !
Dziewczyny dostałyście pierwsze usg ? Pokażcie! I napiszcie dokładny tc(oczywiście dane wrażliwe przytnijcie )
wow, przy porodzie dopiero. Skąd Wy kobitki macie taką cierpliwość ale fakt taka niespodzianka to pamiątka na całe życieFajnie.
Ja kiedyś tak samo zrobiłam. Miałam w domu parę i trzecie dziecko jakiej jest płci dowiedzieliśmy się dopiero na porodówce. Fantastyczne przeżycie. Ale i tak byłam pewna że będzie syn I tak było
Pozdrawiam