• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Juppiiii 💝
To ja następna w kolejce po serce 💓💗
Ciekawe tylko czy w poniedziałek bedzie cos widać 😒 ale nie tracę nadziei !
Dziewczyny dostałyście pierwsze usg ? Pokażcie! I napiszcie dokładny tc 🥰 (oczywiście dane wrażliwe przytnijcie )

A ja następna w kolejce za 🩷💙. Jednak nie wytrzymam tak długo bez wizyty, tym bardziej, że martwi mnie trochę, że nie mam objawów. Muszę podglądać co tam u mojego Okruszka.
@Eveline.eve proszę wpisz mi termin pierwszej wizyty na 26.05. Mam nadzieję, że będzie to dla mnie radosny dzień matki 😁😀

O
Fajnie.
Ja kiedyś tak samo zrobiłam. Miałam w domu parę i trzecie dziecko jakiej jest płci dowiedzieliśmy się dopiero na porodówce. Fantastyczne przeżycie. Ale i tak byłam pewna że będzie syn I tak było 😊
Pozdrawiam
wow, przy porodzie dopiero. Skąd Wy kobitki macie taką cierpliwość ale fakt taka niespodzianka to pamiątka na całe życie

A ja następna w kolejce za 🩷💙. Jednak nie wytrzymam tak długo bez wizyty, tym bardziej, że martwi mnie trochę, że nie mam objawów. Muszę podglądać co tam u mojego Okruszka.
@Eveline.eve proszę wpisz mi termin pierwszej wizyty na 26.05. Mam nadzieję, że będzie to dla mnie radosny dzień matki 😁😀
No wlasnie ja tez nie mam żadnych objawów. Moze jeszcze jesteśmy za młodziutkie 😂 wczoraj się zastanawiałam jak się czujesz bo pewnie będziemy miały podobny termin ! Więc mnie uspokoiłaś 😂

Dzień dobry ! 🙂

Ja mam dzisiaj okropne mdłości od rana, mam nadzieję że to się nie skończy 🤮.
Dziewczyny czy wy też się tak męczycie? Wystarczy że przejdę kawałek, albo wejdę po schodach i łapie zadyszkę. W pierwszej ciąży tak nie miałam, więc to dla mnie nowość. Tak samo jak meeega zmęczenie na wieczór i w południe.

No wlasnie ja tez nie mam żadnych objawów. Moze jeszcze jesteśmy za młodziutkie 😂 wczoraj się zastanawiałam jak się czujesz bo pewnie będziemy miały podobny termin ! Więc mnie uspokoiłaś 😂

Dzień dobry ! 🙂
Dzień dobry w weekend 😀

Objawów prawie nie mam, ale to dopiero początek całej przygody. Choć z synem w tym czasie miałam już nudności i strasznie mi wszystko śmierdziało.
Ja mam termin na 28 stycznia, ale ja mam krótkie cykle, więc pewnie się przesunie z czasem o jakieś 3-4 dni.

Ja mam dzisiaj okropne mdłości od rana, mam nadzieję że to się nie skończy 🤮.
Dziewczyny czy wy też się tak męczycie? Wystarczy że przejdę kawałek, albo wejdę po schodach i łapie zadyszkę. W pierwszej ciąży tak nie miałam, więc to dla mnie nowość. Tak samo jak meeega zmęczenie na wieczór i w południe.
Też się trochę męczę, jak wchodzę na drugie piętro. Ale tak szczerze to ja nigdy nie miałam kondycji 😜😜😜

@Jesienny_lisc tak jeszcze dopytam, cyce też się nie bolą? Mnie dziś znacznie mniej, nawet stanika nie potrzebuje... Mam mieszane uczucia. Z jednej strony się trochę martwię, a z drugiej cieszę, że czuję się dobrze. Nie dogodzisz! 😜

@Jesienny_lisc tak jeszcze dopytam, cyce też się nie bolą? Mnie dziś znacznie mniej, nawet stanika nie potrzebuje... Mam mieszane uczucia. Z jednej strony się trochę martwię, a z drugiej cieszę, że czuję się dobrze. Nie dogodzisz! 😜
Praktycznie wcale mnie nie bolą 🫣 tylko trochę przy dotyku ... wcześniej bolaly a teraz przestały. Ale beta rośnie więc tak ma byc najwidoczniej 😅
Mi pewnie tez się termin przesunie o kilka dni . Bardziej celuje w 26.01 -28.01 ponieważ moje cykle ostatnio trochę szalały... ale zobaczymy .🤷‍♀️

reklama
Praktycznie wcale mnie nie bolą 🫣 tylko trochę przy dotyku ... wcześniej bolaly a teraz przestały. Ale beta rośnie więc tak ma byc najwidoczniej 😅
Mi pewnie tez się termin przesunie o kilka dni . Bardziej celuje w 26.01 -28.01 ponieważ moje cykle ostatnio trochę szalały... ale zobaczymy .🤷‍♀️
Trochę mnie uspokoiłaś, dziękuję 😘
Ja ogólnie nie jestem panikarą i zawsze na wszystko umiem poczekać cierpliwie, ale lekki niepokój mam.

O, widzisz Tobie przesunie się w drugą stronę. No to we trzy, razem z @Ronine zamykamy ten peleton 😜😘👤

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry