• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Jak znowu pochwalę że nie mam objawów to poproszę o laczka… najpierw nudności bo głodna, później bo jajecznica jednak pachnie jajecznicą, później bo najedzona, bo herbata „pachnie”. Dzisiaj powrócił ból podbrzusza, ciągnięcie. Jak jeszcze nie wiedziałam że będę w ciąży kupiłam w ciuchu spodenki jeansowe i były za duże. Ha! Były… założyłam je dzisiaj i już ciasno w brzuchu 😱 przecież ja nawet tyle nie jem by tak brzuch wywaliło. Ja wiem że w kolejnej ciąży szybko brzuch wychodzi ale to dopiero 6 tydzień 🫣

Jak znowu pochwalę że nie mam objawów to poproszę o laczka… najpierw nudności bo głodna, później bo jajecznica jednak pachnie jajecznicą, później bo najedzona, bo herbata „pachnie”. Dzisiaj powrócił ból podbrzusza, ciągnięcie. Jak jeszcze nie wiedziałam że będę w ciąży kupiłam w ciuchu spodenki jeansowe i były za duże. Ha! Były… założyłam je dzisiaj i już ciasno w brzuchu 😱 przecież ja nawet tyle nie jem by tak brzuch wywaliło. Ja wiem że w kolejnej ciąży szybko brzuch wychodzi ale to dopiero 6 tydzień 🫣
A ja mam zawał bo piersi dzisiaj mnie nie bolą ale za to mdłości mam od rana 🫣
No i wczoraj na wadze +3kg od kwietnia. Przecież to nienormalne 🤣
Ale ja miałam niedowagę więc mam wrażenie, że organizm teraz sobie robi zapasy bo wcześniej jadłam bardzo malutko.

Tam samo sądzę, u mnie wielki brzuch niewiadomo skąd, to dopiero skończony 6 tydzień 🫣🫣🫣

Hej! Dzięki za powitanie :) dopiero zrobiłam test, termin z kalkulatora 28.01. Mam już w domu jedną styczniową pannę więc powtórka. Ogólnie to trzecie dziecko :) syna i córkę już mam więc teraz planuję kupić białe ciuszki i mieć niespodziankę :)
O to powiedz jako Mama córki i syna czy rzeczywiście ciążę są różne z chłopcem a dziewczynka. Czym się Twoim zdaniem różniły?

Ja mam w domu syna i marzy mi się córeczka, ale patrząc na moje objawy i smaki nie widzę tego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry