styczniowe marzenie
Zaciekawiona BB
Ciekawe czy nie podrażni to szyjki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No w sumie każde usg może podrażnić. Więc sama nie wiem. Niby czytam wszędzie, że nie ma przeciwskazan.Ciekawe czy nie podrażni to szyjki![]()
Usg nie jest szkodliwe. Nie masz czym się martwićDziewczyny teraz się tak zastanawiam. Czat niby mówi że dwa usg w tym samym dniu nie szkodzą wczesnej ciąży. Ale czy to prawda? Macie jakieś info? Bo dopiero teraz zaczęłam się nad tym zastanawiać
Juz jest po 19⁰⁰Spokojnie dam znać od razu, więc oczekujcie info po 15 i później po 19![]()
Ja tak samo. Ogóreczka bym zjadła ale nie kawę. Wcześniej uwielbiałam a teraz nawet jak zobaczyłam na zdjęciu to aż mnie odrzuciłoAle widzę że ciążowe połączenia są, kawa i ogórek?Ja bym umarła po takim połączeniu..
Ogórki mniam, ale kawy nie pije w ogóle![]()
Uf to dobrze że te plamienie wyjaśnione, niech okruszek rośnie w siłęJa dzisiaj też już po kontroli. Wczoraj były plamienia dzisiaj już tylko pozostałości po wczorajszym. Wyszedł prawdopodobnie jakiś krwiak, który dobrze że pękł.
Okruszek rośnie, 8.2 mm i serduszko 136/min. Wg USG ciąża młodsza i jest nie 7.2 tyg tylko 6.5 tyg i termin z USG na 9 stycznia.
Lekarz powiedział że wszystko jest w porządku ale oczywiście martwię się że tydzień temu ciąża była młodsza o 2 dni a dzisiaj o 4 dni.
Następna kontrola 10 czerwca i muszę te wszystkie badania porobić i zapisać się na prenatalne. Mam wizytę we wtorek na fundusz to może skierowania ogarnę.
Wspaniale !Ja dzisiaj też już po kontroli. Wczoraj były plamienia dzisiaj już tylko pozostałości po wczorajszym. Wyszedł prawdopodobnie jakiś krwiak, który dobrze że pękł.
Okruszek rośnie, 8.2 mm i serduszko 136/min. Wg USG ciąża młodsza i jest nie 7.2 tyg tylko 6.5 tyg i termin z USG na 9 stycznia.
Lekarz powiedział że wszystko jest w porządku ale oczywiście martwię się że tydzień temu ciąża była młodsza o 2 dni a dzisiaj o 4 dni.
Następna kontrola 10 czerwca i muszę te wszystkie badania porobić i zapisać się na prenatalne. Mam wizytę we wtorek na fundusz to może skierowania ogarnę.