• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Jestem jestem!
Wszystko ok, pęcherzyk bardzo daleko od blizny po cc/niszy którą mam.
Niestety zarodka jeszcze nie widać 😭 Kolejna wizyta za 3 tyg. nie wyrobię tyle więc jak pójdę dzisiaj do drugiego lekarza to spytam się go dokładnie który to może być tydzień itp bo ten lekarz akurat tego nie wyliczył. I może się uda za tydzień coś już zobaczyć.
Ulgę poczułam niesamowita ale kurde ten brak zarodka. Co prawda z synem też byłam na tym etapie i czekałam ale no..

Jestem jestem!
Niestety zarodka jeszcze nie widać 😭 Kolejna wizyta za 3 tyg. nie wyrobię tyle więc jak pójdę dzisiaj do drugiego lekarza to spytam się go dokładnie który to może być tydzień itp bo ten lekarz akurat tego nie wyliczył. I może się uda za tydzień coś już zobaczyć.
Ulgę poczułam niesamowita ale kurde ten brak zarodka. Co prawda z synem też byłam na tym etapie i czekałam ale no..
A który tydzień jesteś?

Jestem jestem!
Nie martwić się tylko cieszyć! 🤩

reklama
Dziewczyny teraz się tak zastanawiam. Czat niby mówi że dwa usg w tym samym dniu nie szkodzą wczesnej ciąży. Ale czy to prawda? Macie jakieś info? Bo dopiero teraz zaczęłam się nad tym zastanawiać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry