Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i co tak długoSpokojnie dam znać od razu, więc oczekujcie info po 15 i później po 19![]()
A który tydzień jesteś?Jestem jestem!
Wszystko ok, pęcherzyk bardzo daleko od blizny po cc/niszy którą mam.
Niestety zarodka jeszcze nie widaćKolejna wizyta za 3 tyg. nie wyrobię tyle więc jak pójdę dzisiaj do drugiego lekarza to spytam się go dokładnie który to może być tydzień itp bo ten lekarz akurat tego nie wyliczył. I może się uda za tydzień coś już zobaczyć.
Ulgę poczułam niesamowita ale kurde ten brak zarodka. Co prawda z synem też byłam na tym etapie i czekałam ale no..
Nie martwić się tylko cieszyć!Jestem jestem!
Wszystko ok, pęcherzyk bardzo daleko od blizny po cc/niszy którą mam.
Niestety zarodka jeszcze nie widaćKolejna wizyta za 3 tyg. nie wyrobię tyle więc jak pójdę dzisiaj do drugiego lekarza to spytam się go dokładnie który to może być tydzień itp bo ten lekarz akurat tego nie wyliczył. I może się uda za tydzień coś już zobaczyć.
Ulgę poczułam niesamowita ale kurde ten brak zarodka. Co prawda z synem też byłam na tym etapie i czekałam ale no..
Według miesiączki 5+5.A który tydzień jesteś?
Według miesiączki 5+5.
Jedynie jest jeszcze pęcherzyk żółtkowy co mnie teoche uspokaja.
[/QUOTE
To w poniedziałek już byłoby widać zarodek. I tak będzie![]()