• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Dzień dobry !
Witam się z kawką 😂
Ja juz po śniadanku.
Pół nocy nie przespałam bo bolał mnie brzuch 😒 biorę nospę juz systematycznie jak tylko zacznie bo nie zamierzam się denerwować.
Mimo że wiem że to normalne że boli to i tak mnie to stresuje 😅 mowi się że z każdą ciążą człowiek mądrzejszy i spokojniejszy - yhy... 🫠😑
Wczoraj usypiałam synka i mnie przytulił i mówi mamusiu zobacz przytulam Twoje dziecko 🥰 ja mówię " Nasze dziecko ,skarbie"
A On "Nieee... Twoje dziecko a nasz braciszek albo siostrzyczka " 🥰🥰🥰
Chłopcy nie mogą się doczekać . Będą wspaniałymi braćmi 😍🥰
A mnie jakby olśniło że dom będzie pełniejszy 🥰 I to juz nie długo 🥰

reklama
Dzień dobry !
Witam się z kawką 😂
Ja juz po śniadanku.
Pół nocy nie przespałam bo bolał mnie brzuch 😒 biorę nospę juz systematycznie jak tylko zacznie bo nie zamierzam się denerwować.
Mimo że wiem że to normalne że boli to i tak mnie to stresuje 😅 mowi się że z każdą ciążą człowiek mądrzejszy i spokojniejszy - yhy... 🫠😑
Wczoraj usypiałam synka i mnie przytulił i mówi mamusiu zobacz przytulam Twoje dziecko 🥰 ja mówię " Nasze dziecko ,skarbie"
A On "Nieee... Twoje dziecko a nasz braciszek albo siostrzyczka " 🥰🥰🥰
Chłopcy nie mogą się doczekać . Będą wspaniałymi braćmi 😍🥰
A mnie jakby olśniło że dom będzie pełniejszy 🥰 I to juz nie długo 🥰
Dzień dobry!
Ja po wczorajszych lekarzach miałam okropne bóle pleców i brzucha :( na szczęście minęło i dziś jest ok ale no nie powiem, wystraszona byłam bardzo.
Dzisiaj ogólnie jakby objawy mniejsze ale u mnie to tak w kratkę. Jedyne co to jeszcze rano się budzę opuchnięta na buzi i jestem nieprzytomna. Ale nie wiem czy to dlatego, że śpię po 8/9 h, a tak to zazwyczaj 6h czy o co chodzi.
Właśnie budzę młodego do żłobka i później biorę się za pranie i dalsze pakowanie.

U mnie dziewczyny ból jajnika na wieczór i takie rozpieranie, a dzisiaj różowe delikatne plamienie. Ale biorę też leki przeciwzakrzepowe i acard więc takie plamienia niby mogą się pojawiać😮‍💨 sama nie wiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry