• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Kochane, mój dzisiejszy przyrost bety bardzo marny, bo 19%, progesteron leci w dół. Szykuje się na najgorsze. Myślę, że to moment w którym z żalem opuszczam wątek 😥

Życzę wam wszystkim spokojnych, nudnych ciąż i powitania w styczniu pięknych różowych bobasów. Wierzę że moje wymarzone dziecko urodzi się po prostu nieco później 🩷

reklama
Kochane, mój dzisiejszy przyrost bety bardzo marny, bo 19%, progesteron leci w dół. Szykuje się na najgorsze. Myślę, że to moment w którym z żalem opuszczam wątek 😥

Życzę wam wszystkim spokojnych, nudnych ciąż i powitania w styczniu pięknych różowych bobasów. Wierzę że moje wymarzone dziecko urodzi się po prostu nieco później 🩷
Strasznie mi przykro… dbaj teraz o siebie.
Wiadomo ciąża ciążą, ale koniec końców to nasze zdrowie i życie jest najważniejsze.

Przytulam Cię b mocno.

Nie wiem nawet co napisać, do końca wierzyłam że będzie jednak dobrze. Mimo wszystko mam nadzieję że Wasze marzenie szybko się spełni ❤️‍🩹

Cześć dziewczyny! Podczytuję Was jak mam chwilę, ale ostatnio mam tyle na głowie, że nie ogarniam chwilami jak się nazywam. Szykujemy komunię dla córki, w pracy akurat mam dużo zastępstw bo jedna z nas na urlopie, a ja myślę tylko o tym gdzie tu się schować i zasnąć… Ja już po wizycie, wszystko jest w porządku i było serduszko, za 2 tygodnie mam następną wizytę, wtedy już dostanę komplet wszystkich badań w tym prenatalne no i dogadałam się, że wtedy już biorę L4. Lekarz już kusił mnie od dziś ale w pracy by mnie chyba spalili na stosie, jutro się przyznam mojej szefowej i ma chwilę żeby znaleźć zastępstwo:)
Kochana czy ja zgubiłam czy nie pisałaś jaki masz termin?

Tak mi przykro 😭
Trzymaj się kochana ❤️

Jestem po wizycie, jest zarodek i przez ułamek sekundy udało się zobaczyć serduszko ale jest tak malutki schowany że tylko tyle wiemy. Nie dało się go zmierzyć ale jest! 😭😭😭
Juppiiii 💝
To ja następna w kolejce po serce 💓💗
Ciekawe tylko czy w poniedziałek bedzie cos widać 😒 ale nie tracę nadziei !
Dziewczyny dostałyście pierwsze usg ? Pokażcie! I napiszcie dokładny tc 🥰 (oczywiście dane wrażliwe przytnijcie )

Hej! Dzięki za powitanie :) dopiero zrobiłam test, termin z kalkulatora 28.01. Mam już w domu jedną styczniową pannę więc powtórka. Ogólnie to trzecie dziecko :) syna i córkę już mam więc teraz planuję kupić białe ciuszki i mieć niespodziankę :)
Fajnie.
Ja kiedyś tak samo zrobiłam. Miałam w domu parę i trzecie dziecko jakiej jest płci dowiedzieliśmy się dopiero na porodówce. Fantastyczne przeżycie. Ale i tak byłam pewna że będzie syn I tak było 😊
Pozdrawiam

Tulę bardzo mocno 🫂
I wracaj do mamusiek szybciutko 🥰
Dużo sił i wsparcia najbliższych tobie życzę.

reklama

Bardzo mi przykro 😢obyś szybko do siebie doszla 🫂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry