Blanca86
Fanka BB :)
Dokładnie. Przyrost jest ok, to że beta na początku wystrzelą wcale nie oznacza, ze jest tak cały czas.Ładny wynik i ważne, że rośnie![]()
Nie martw się!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie. Przyrost jest ok, to że beta na początku wystrzelą wcale nie oznacza, ze jest tak cały czas.Ładny wynik i ważne, że rośnie![]()
Ja jeszcze nie mam żadnych problemów z jedzeniemMi tylko kwaśne pomaga, skittelsy albo cukierki z rossmana. Byle nie słodkie, musi być kwasior. Od słodkiego odrzuciło. Ale jak nie mdłości to zgaga i tak w koło![]()
Macie rację... chat trochę mnie uspokoił ze wynik 500 nadal byłby prawidłowy, a ja mam 2x większy. Dziwi mnie tylko fakt ze beta jeszcze nie ma 1000 a wczoraj juz widzieliśmy pęcherzykDokładnie. Przyrost jest ok, to że beta na początku wystrzelą wcale nie oznacza, ze jest tak cały czas.
Nie martw się!
Czekamy! Tylko daj od razu znać nam ! A nie ze dwie godziny później!Dzisiaj dwie wizyty, jedna na 15:00, a druga na 18:35. Czy wy też się tak stresowałyście? Mam gule w gardle i żołądek mi zaraz wyskoczy góra![]()
Ja też nie ogarniam wkońcu. Moja siostra w lutym w 5+4 miała już tętno i zarodek. A ja idę dzisiaj w 5+5 i ciekawe właśnie co tam zobaczymy.Ja jeszcze nie mam żadnych problemów z jedzeniemw ogóle to nie czuje się jak w ciąży .
Wszystko mi smakuje
Objawy mi znikają całkiem. Nawet juz zawrotów glowy nie mammdłości tez nie
Macie rację... chat trochę mnie uspokoił ze wynik 500 nadal byłby prawidłowy, a ja mam 2x większy. Dziwi mnie tylko fakt ze beta jeszcze nie ma 1000 a wczoraj juz widzieliśmy pęcherzykminiaturowy ale byl .
Ciekawe czy w takim razie w poniedziałek będzie widać zarodek![]()
Mi trochę pomaga guma do żucia, ale to też tak na chwilę.Jak sobie radzicie z mdłościami? Masakra jest, mulenie level master. Nic nie pomaga.![]()
Co to za kuszący mix na zdjęciu?Ja jeszcze nie mam żadnych problemów z jedzeniemw ogóle to nie czuje się jak w ciąży .
Wszystko mi smakuje
Macie rację... chat trochę mnie uspokoił ze wynik 500 nadal byłby prawidłowy, a ja mam 2x większy. Dziwi mnie tylko fakt ze beta jeszcze nie ma 1000 a wczoraj juz widzieliśmy pęcherzykminiaturowy ale byl .
Ale widzę że ciążowe połączenia są, kawa i ogórek?Ja jeszcze nie mam żadnych problemów z jedzeniemw ogóle to nie czuje się jak w ciąży .
Wszystko mi smakuje
Co to za kuszący mix na zdjęciu?![]()
No wlasnie mnie od niczego nie odrzuciło. Jem co mam pod rękąAle widzę że ciążowe połączenia są, kawa i ogórek?Ja bym umarła po takim połączeniu..
Ogórki mniam, ale kawy nie pije w ogóle![]()